Μενού
Η Άννα Μαρία στο πλατό του Big Brother
Η Άννα Μαρία στο πλατό του Big Brother | Glomex - @ΣΚΑΪ
  • Α-
  • Α+

Επιστροφή στα παλιά στο σημερινό «ζωντανό» επεισόδιο του Big Brother στον ΣΚΑΪ, καθώς η Άννα Μαρία Ψυχαράκη, πρώην νικήτρια του ριάλιτι, επέστρεψε στο πλατό, έστω και από το πόστο της σχολιάστριας.

Η Άννα Μαρία, για κάποιους αγαπημένη, για άλλους μισητή, εμφανίστηκε στο πλατό του ριάλιτι δίπλα στον Πέτρο Λαγούτη και μίλησε για την εμπειρία της, περιγράφοντας τις δυσκολίες, τις εντάσεις που έζησε, καθώς και τα συναισθήματά της. Δεν δίστασε να υποστηρίξει δημόσια την επιλογή της να συμμετάσχει στο Big Brother, μιλώντας για την εμπειρία της ως ένα βαθύ, προσωπικό στοίχημα και μια ανθρώπινη δοκιμασία που τελικά, τη δικαίωσε.

Big Brother: Όσα είπε η Άννα Μαρία

Η ίδια παραδέχτηκε αρχικά, πως η εμπειρία στο Big Brother ήταν ιδιαίτερα δύσκολη για εκείνη. «Ήταν μια τρομακτική εμπειρία. Δεν ήταν κάτι εύκολο. Προσευχόμουν πολύ, άλλωστε, οπότε δόξα τω Θεώ όλα πήγαν καλά. Είναι το πιο σκληρό ριάλιτι. Μπορεί να είσαι μια μέρα εκεί κι είναι σαν να έχεις διανύσει μισό μήνα. Δεν ξέρετε πώς είναι να είσαι με 16 άγνωστα άτομα και να βιώνεις κι εγκλεισμό,είναι ένας μικρόκοσμος. Τα παιδιά έχουν φτιάξει έναν μικρόκοσμο», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για την ψυχολογική πίεση που βιώνουν οι παίκτες, η Άννα Μαρία εξήγησε: «Αν κάποιος είναι ευαίσθητος έξω, στο Big Brother θα είναι υπερευαίσθητος. Αν είναι κακός, θα είναι πολύ κακός». Η ίδια παραδέχεται ότι η καθημερινότητα μέσα στο παιχνίδι οδηγεί τους συμμετέχοντες να ασχολούνται με το παραμικρό, ακόμα και με ασήμαντα πράγματα. «Ασχολούμαστε με μικρά πράγματα, αλλά είναι λογικό, γιατί εκεί μέσα δεν έχουμε και κάτι άλλο να ασχοληθούμε», είπε.

Παρά τις δυσκολίες, δηλώνει περήφανη για τη συμμετοχή της: «Είμαι κερδισμένη με όσα έζησα, γι’ αυτό κι είμαι εδώ. Το στηρίζω το παιχνίδι, δεν το θεωρώ σκουπίδι. Άνθρωποι με προβλήματα μου έστελναν μηνύματα ότι έπαιρναν δύναμη από μένα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA