Μενού
Big Brother: Φένια και Γιώργος δέχθηκαν επίσκεψη αγαπημένων τους προσώπων
Η Φένια στο δωμάτιο επικοινωνίας του Big Brother | ΣΚΑΪ
  • Α-
  • Α+

Στο σπίτι του  Big Brother μπήκαν στο χθεσινό (17/07) επεισόδιο τα άτομα, που έχουν επιλέξει ο Γιώργος Αντωνιάδης και η Θεοφανία Νικολαΐδη, στο πλαίσιο του επάθλου επικοινωνίας.  

Η είσοδος του Θωμά, του δίδυμου αδερφού του Γιώργου Αντωνιάδη, ήταν δυναμική και για κάποιους… μεταμορφωτική! Συναισθηματικά φορτισμένη ήταν η στιγμή που η Φένια αντίκρυσε την κόρη της Εύα και συγκινήθηκαν όλοι μέσα στο σπίτι. 

Η εβδομαδιαία δοκιμασία με τα κουτιά-έκπληξη συνεχίστηκε. Ο Νίκος Ζαφειράκης μπορεί να είχε αγχωθεί, αλλά δεν δίστασε να βάλει το χέρι του μέσα. Η Nancy Tawby άρχισε τις φωνές από τη στιγμή που είδε το όνομά της στην οθόνη.

Η δοκιμασία αυτή έκρυβε και δεύτερη φάση: οι παίκτες κλήθηκαν να μείνουν ακίνητοι και αμίλητοι για όσο περισσότερο μπορούσαν, μια αποστολή που αποδείχθηκε ιδιαίτερα απαιτητική.

Η Αργυρώ Κατσιγαράκη νιώθει προδομένη από την κίνηση της Nancy να παραχωρήσει το έπαθλο της επικοινωνίας στη Φένια. 

Το άγχος κορυφώθηκε, καθώς όλοι οι παίκτες τέθηκαν υποψήφιοι προς αποχώρηση. Κανείς δεν κατάφερε να κρύψει την ανησυχία του ενόψει της πρώτης μεγάλης αναμέτρησης. Οι εξομολογήσεις τους στον Μεγάλο Αδερφό στο bbroom αποκάλυψαν πολλά για τις σκέψεις και τις στρατηγικές τους.

Google News

Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Φόρτωση BOLM...