Αυλαία ρίχνει αυτή την Κυριακή το Big Brother στον ΣΚΑΪ με πέντε παίκτες να διεκδικούν το χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ στον μεγάλο τελικό που θα παρουσιάσει ο Πέτρος Λαγούτης.
Ζωή Ασουμανάκη, Θεοφανία Νικολαΐδη, Χρήστος Ντεντόπουλος, Νίκος Ζαφειράκης και Γιώργος Αντωνιάδης είναι η τελική πεντάδα του ριάλιτι το ΣΚΑΪ που κατάφεραν να βγουν «αλώβητοι» από όλα τα live.
Την εβδομάδα που μας πέρασε δέχτηκαν αρκετές επισκέψεις στο σπίτι τόσο από πρώην συμπαίκτες τους όσο και από δικά τους αγαπημένα πρόσωπα, τα οποία είχαν να δουν πολύ καιρό και τονώθηκαν λίγο πριν το φινάλε.
Big Brother-Τελικός: Η ώρα μετάδοσης
Ο μεγάλος τελικός του Big Brother θα μεταδοθεί live την Κυριακή 27 Ιουλίου στις 21.00 στον ΣΚΑΪ και μένει να δούμε τι έχει ετοιμάσει η παραγωγή για να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού μέχρις ότου ο Πέτρος Λαγούτης να ανακοινώσει το όνομα της νικήτριας ή του νικητή.
- Φωτιά στο εργοστάσιο της Βιολάντα: Τα σενάρια για τα αίτια της τραγωδίας - Αγωνία για τις αγνοούμενες
- Όταν η Βιολάντα ήταν φούρνος της γειτονιάς στα Τρίκαλα: Η ιστορία της εμβληματικής βιομηχανίας
- Δήμητρα Λιάνη: Η αντίδρασή της στο άκουσμα του θανάτου της Αναστασίας Αθήνη
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.