Μενού
viki-hatzivasileiou
Βίκυ Χατζηβασιλείου | NDP
  • Α-
  • Α+

Το πρόσωπο που στάθηκε η αφορμή για να σταματήσει η εκπομπή Πάμε Πακέτο μετά από 13 χρόνια προβολής, αποκάλυψε η Βίκυ Χατζηβασιλείου

Η παρουσιάστρια δήλωσε δικαιωμένη που δεν ανέλαβε τελικά την εκπομπή του ΑΝΤ1. «Δικαιώθηκα από την ώρα που πήρα την απόφαση να μην την κάνω. Από τη στιγμή που είδα πώς διαμορφώνεται η εκπομπή και δεν την πίστευα και δεν με εξέφραζε, αποφάσισα να μην το κάνω», τόνισε η Βίκυ Χατζηβασιλείου μιλώντας στο MEGA. 

Η ίδια δηλώνει πως θα συνεργαζόταν και αύριο με τον Γιώργο Παπαδάκη «αρκεί να μην ξυπνάγαμε χαράματα». «Τον θαυμάζω που αντέχει τόσα χρόνια», σχολίασε και ανέφερε πως θα έκανε άνετα εκπομπή με τον Γιώργο Λιάγκα ή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Η Βικυ Χατζηβασιλείου «προέβλεψε» μάχη στην πρωινή ζώνη μεταξύ Γιώργου Λιάγκα και Κατερίνας Καινούργιου ενώ για την Φαίη Σκορδά είπε πως της αρέσει «ο τίτλος που άλλαξε, μου αρέσει πολύ και είναι μια αλλαγή πριν από το δελτίο. Αυτή η αλλαγή ώρας έχει δώσει κάτι».

Για το αν θα έπαιρνε μέρος σε κάποιο reality ή κάποιο σόου, τόνισε: «Θα μπορούσα να είμαι life coach των παικτών, να τους βοηθάω να στήσουν τη σχέση τους με τον εαυτό τους. Θα μπορούσα να είμαι στο Fame Story και να βοηθάω τα παιδιά».

Για το αν έχει συγχωρήσει τον Δήμο Βερύκιο μετά την κόντρα τους, ξεκαθάρισε: «Συγχωρώ και προχωρώ. Με τον Βερύκιο υπήρχε ένταση, τον έχω συγχωρήσει απλά δεν τον έχω δει. Δεν κρατάω μέσα μου αρνητικές μνήμες. Έχω προσπεράσει όλα αυτά τα γεγονότα».

Στη συνέχεια η Βίκυ Χατζηβασιλείου πέταξε «καρφί», αποκαλύπτοντας πως ο Δήμος Βερύκιος βρισκόταν πίσω από το «κόψιμο» της εκπομπής «Πάμε Πακέτο». 

«Αν ο Δήμος πίστευε ότι με το που κατάφερε να σταματήσει ο ίδιος το “Πάμε Πακέτο”, έκανε κάτι καλό, με γειά του με χαρά του. Εγώ τον έχω συγχωρήσει, ο κόσμος δεν ξέρω αν το έχει κάνει», είπε. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA