Μενού
Βασίλης Φασιάς, το «Βουνό» από το «The Chase» στο «The 2Night Show»
Βασίλης Φασιάς, το «Βουνό» από το «The Chase» στο «The 2Night Show» | (ΑΝΤ1)
  • Α-
  • Α+

Ο Βασίλης Φασιάς, το «Βουνό» από το «The Chase», ήταν καλεσμένος στο «The 2Night Show» το βράδυ της Δευτέρας (8/4) και μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την αγάπη του για τις σπουδές και τα βιβλία.

Ο Βασίλης Φασιάς, που εκτός από chaser είναι στρατιωτικός γιατρός, θεολόγος και αυτή την περίοδο σπουδάζει στο Ιστορικό Αρχαιολογικό, εξήγησε επίσης γιατί οι καθηγητές στο σχολείο τον αποκαλούσαν «αλήτη» στους γονείς του και πώς τους διέψευσε, όταν πέρασε στην Ιατρική.

Επίσης, μίλησε για τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις και απάντησε γιατί πιστεύει ότι στην τηλεόραση βγαίνει «άσχημος», ενώ εξήγησε γιατί τον αποκαλούν «Βουνό».

«Ανέκαθεν μου άρεσε να βλέπω τον πατέρα μου με τη στολή, όταν μπήκαμε στη διαδικασία του τι θα κάνω στη ζωή μου, λέω ότι μου αρέσει η Ιατρική και να το συνδυάσω με τη στρατιωτική σχολή και έτσι έγινα στρατιωτικός γιατρός. Το διάβασμα μου άρεσε από πολύ μικρός. Δεν με πίεζε κανείς να διαβάσω.

Παλιά δεν υπήρχε google, υπήρχαν εγκυκλοπαίδειες και τις ξεφύλλιζα. Θεολογία σπούδασα πολύ αργότερα, αφού τελείωσα και ειδικότητα. Και λόγω οικογένειας και προσωπικής αναζήτησης μου άρεσε ό,τι είχε σχέση με την εκκλησία. Δεν το μετανιώνω καθόλου! Τα προπτυχιακά δίνουν τον τίτλο. Την Ιατρική δεν την έχω αφήσει, δουλεύω σε νοσοκομείο. Είχα στόχο τη Νομική αλλά δεν είχα χρόνο να τα καταφέρω. Έδωσα Πανελλήνιες το 2021 και είμαι στο Ιστορικό Αρχαιολογικό».

«Έχω περίπου 5.000 βιβλία. Δεν διάβαζα ταυτόχρονα πολλά πράγματα. Ανά πάσα στιγμή είναι 3-4 βιβλία από διάφορες κατηγορίες. Στη ζωή πρέπει να υπάρχουν ισορροπίες. Καλό είναι το διάβασμα αλλά πρέπει να υπάρχει και προσωπική ζωή. Μικρός ήμουν λίγο “κ@λ@παιδάκι”. Οι καθηγητές έλεγαν στους γονείς μου ότι “αυτός δεν είναι σαν τους άλλους. Αυτός είναι αλήτης”.

Δεν έχω ψάξει ποτέ το IQ μου, δεν με ενδιέφερε να μπω σε αυτή τη διαδικασία. Από το οτιδήποτε κάτι μπορείς να πάρεις. Μπορεί να είναι 300 σελίδες άχρηστες, αλλά κάποιες μπορεί να σου αλλάξουν κάτι στη ζωή σου. Στο The Chase πήγα να παίξω ως παίκτης και βρέθηκα να μου προτείνουν άλλη θέση. Και έτσι μπήκαμε στο παιχνίδι».

Πώς τον επέλεξαν στο The Chase

«Πέρασα από αρκετά εντατικά τεστ γνώσεων. Κάναμε οντισιόν να δούμε πώς φαινόμαστε στην κάμερα και μου λένε στο τέλος “θα είστε εσείς”. Στην τηλεόραση μου φαίνομαι πιο άσχημος από ότι στην πραγματικότητα.

Για κάποιο λόγο, το ύψος τους κάνει, ενώ είμαι καλοσυνάτο άτομο, ψιλοφοβούνται! Μετά το δίλεπτο σε έντονο κοίταγμα τους μιλάω. Το “Βουνό” ήταν πρόταση της παραγωγής. Η πρώτη επιλογή ήταν το Doctor Brain. Ήθελα να αφήσω την Ιατρική απέξω. Μου αρέσει γιατί είναι και μικρή λέξη».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA