Μενού
Οι πρωταγωνιστές του Bridgerton
Οι πρωταγωνιστές του Bridgerton | AP
  • Α-
  • Α+

Μετά από μία χλιαρή δεύτερη σεζόν που άφησε πολλούς ασυγκίνητους, φαίνεται πως οι παραγωγοί του Bridgerton αποφάσισαν πως η βρετανική σειρά εποχής χρειάζεται πολύ περισσότερο «πικάντικο» περιεχόμενο για να πείσει.

Όπως μεταφέρει η Sun, η 3η σεζόν του Bridgerton, που θα ανέβει στην πλατφόρμα στις 16 Μαΐου, θα βρίθει «καυτού» περιεχομένου τόσο σε ποιότητα όσο και σε ποσότητα.

Κι αυτό γιατί θα έχει πολλές σκηνές σεξ, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα υπάρξει και ερωτική συνύπαρξη ομόφυλων πρωταγωνιστών. Οι ερωτικές σκηνές θα κάνουν την εμφάνισή τους από επεισόδιο σε επεισόδιο.

Η σειρά αποτυπώνει κυρίως τον τρόπο ζωής και τις ερωτικές περιπτύξεις της υψηλής κοινωνίας στις αρχές του 19ου αιώνα στη Βρετανία, κατά την επονομαζόμενη περίοδο της αντιβασιλείας. 

Από τα πρώτα πλάνα φαίνεται πως οι συμπρωταγωνιστές, Luke Newton, και Nicola Coughlan έχουν βελτιωθεί πολύ στο να υποδύονται τους εραστές, και προετοιμάζουν τους φαν της σειράς για τις «ξεσηκωτικές» σκηνές που θα ακολουθήσουν.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA