Μενού
Cash or Trash - Star
Cash or Trash - Star | Star
  • Α-
  • Α+

Ένα «βιβλίο που διαβάζεται αλλιώς», φτιαγμένο από κιμονό σαμουράι και ηλικίας άνω 60 ετών, έφερε η Κιάρα το απόγευμα της Τετάρτης (2/4) στο «Cash or Trash» με την ίδια να αναφέρει ότι είχε πληρώσει 200 - 250 ευρώ για να το αποκτήσει και φυσικά ελπίζοντας σε μία σαφώς υψηλότερη τιμή πώλησης. 

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο εκτιμητής του «Cash or Trash», εάν τις σελίδες αυτού του βιβλίου κοσμούσαν υφάσματα, η τιμή του θα εκτοξευόταν στις 25.000 ευρώ, αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει στην προκειμένη περίπτωση. 

Η εκτίμησή του κυμάνθηκε στα 1.200 ευρώ, χαρακτηρίζοντας το αντικείμενο «σπάνιο» και λέγοντας πως είναι πρώτη φορά που υπάρχει διαθέσιμο ένα τέτοιο αντικείμενο στην Ελλάδα

Ωστόσο, οι προσφορές που πήρε η Κιάρα δεν ξεπέρασαν τα 800 ευρώ με αποτέλεσμα να μην υπάρξει συμφωνία και η παίκτρια να ευχαριστεί την εκπομπή που της έδειξε ότι έχει έναν «θησαυρό» στα χέρια της, κάτι που παραδέχτηκε ότι δε γνώριζε ούτε η ίδια μέχρι στιγμής.

Δείτε επίσης:

Συνελήφθη γνωστός τραγουδιστής για ενδοοικογενειακή βία: Φέρεται να έπιασε από το λαιμό τη σύζυγό του

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Καλύτερα που δεν αποκτήσαμε παιδί τότε με τη Ζέτα

Αυτοί παίρνουν τη θέση του Αυτιά στον ΣΚΑΪ - Τα τέσσερα πρόσωπα

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA