Μία «τελετουργική μάσκα θανάτου» από την Αφρική έφεραν σήμερα Τρίτη (24/9) στο «Cash or Trash» η Μαρία και ο Τζόναθαν, εξερευνητές του ανεξήγητου, οι οποίοι, μάλιστα, εξιστόρησαν στη Δέσποινα Μοιραράκη περιπέτειές τους από τον κόσμο του παραφυσικού.
Μάλιστα, η παρουσιάστρια του «Cash or Trash» δεν έκρυψε πως δεν θα μπορούσε ποτέ να κάνει ό,τι κάνουν εκείνοι αν και το ζευγάρι έδειξε πρόθυμο να την πάρει μαζί του σε κάποια μελλοντική τους έρευνα.
Βέβαια, η Δέσποινα Μοιραράκη δεν ήταν η μόνη που μάλλον ένιωσε δέος αντικρίζοντας τη μάσκα που έφερε στο παιχνίδι, αλλά και κάποιοι από τους αγοραστές, όπως ο Γιώργος Τσαγκαράκης και ο Νίκος Μανίας. Τελικά, τη μάσκα την πήρε ο Φοίβος Στρουγγγάρης μετά από «σκληρό» παζάρι για 300 ευρώ.
- Επίθεση Παπαδόπουλου σε Λέκκα για την οσμή στην Αττική: «Θρυμματίστηκε κάθε έννοια επιστημοσύνης»
- Γεωργιάδης για Τσίπρα: «Το rebranding του αιώνα - Ο άνθρωπος είναι Μακιαβέλι»
- Αν έχετε κάποιο από αυτά τα επίθετα, ίσως είστε απόγονοι γαλαζοαίματων: Η ευρωπαϊκή «βασιλική» λίστα
- «Κάποιες έχουν παντρευτεί πλούσιους άνδρες και δουλεύουν στις επιχειρήσεις τους» - Η σπόντα Λιάγκα για Σπυροπούλου
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.