Μία «τελετουργική μάσκα θανάτου» από την Αφρική έφεραν σήμερα Τρίτη (24/9) στο «Cash or Trash» η Μαρία και ο Τζόναθαν, εξερευνητές του ανεξήγητου, οι οποίοι, μάλιστα, εξιστόρησαν στη Δέσποινα Μοιραράκη περιπέτειές τους από τον κόσμο του παραφυσικού.
Μάλιστα, η παρουσιάστρια του «Cash or Trash» δεν έκρυψε πως δεν θα μπορούσε ποτέ να κάνει ό,τι κάνουν εκείνοι αν και το ζευγάρι έδειξε πρόθυμο να την πάρει μαζί του σε κάποια μελλοντική τους έρευνα.
Βέβαια, η Δέσποινα Μοιραράκη δεν ήταν η μόνη που μάλλον ένιωσε δέος αντικρίζοντας τη μάσκα που έφερε στο παιχνίδι, αλλά και κάποιοι από τους αγοραστές, όπως ο Γιώργος Τσαγκαράκης και ο Νίκος Μανίας. Τελικά, τη μάσκα την πήρε ο Φοίβος Στρουγγγάρης μετά από «σκληρό» παζάρι για 300 ευρώ.
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.