Μενού
Στέλιος Βέργος
Ο Στέλιος Βέργος | Glomex
  • Α-
  • Α+

Όπως και κάθε εβδομάδα, έτσι και τώρα οι αγοραστές του Cash or Trash παρατάχθηκαν για να εμπλουτίσουν τη συλλογή τους απέναντι σε φιλόδοξους παίκτες, αλλά αυτή τη φορά βρήκαν... τον δάσκαλό τους.

Γνωρίστε τον επικό Στέλιο, ο οποίος ήρθε στην εκπομπή με έναν φαινομενικά μπανάλ μωβ θόλο που αντιπροσωπεύει τους αστερισμούς, με εγχάρακτα τα σύμβολα του ζωδιακού κύκλου, και κατάφερε να τριπλασιάσει την αξία εκτίμησής του.

Ο θόλος με το κρυφό τασάκι

Το αντικείμενο αποτελεί μάλιστα συσκευή, που με έναν διακόπτει ανοίγει, αποκαλύπτοντας ένα περίτεχνο εσωτερικό τασάκι σε χρυσαφί χρώμα, με ενσωματωμένο αναπτήρα.

Ο εκτιμητής βέβαια δεν είδε κάποια ιδιαίτερη ιστορική αξία σε αυτή την αντίκα, που κατασκευάστηκε κοντά στη δεκαετία του 1970 με 1980, και την κοστολόγησε στα 100 ευρώ. Ο Στέλιος Βέργος όμως δεν είχε πει την τελευταία του λέξη, και παζάρεψε με δεξιοτεχνία, χρησιμοποιώντας το ταπεραμέντο που του έδωσε και τον ρόλο του κουρέα στη θρυλική σειρά του Mega, «Το Νησί».

Με το που μπήκε στην αίθουσα, τράβηξε τα βλέμματα των εκτιμητών, οι οποίοι θεώρησαν το κομμάτι ιδιαίτερα γουστόζικο. Ένας από αυτούς προσπάθησε να ρίξει λίγο την αξία του, λέγοντας ότι έχει ένα παρόμοιο, αλλά οι υπόλοιποι άρχισαν να παλεύουν μεταξύ τους, προσθέτοντας άλλο ένα δεκαράκι κάθε φορά.

Και από το πουθενά, η Άντα Πανά έκανε την τελευταία προσφορά στα 320 ευρώ, ενώ δεν συμμετείχε καν στα προηγούμενα παζάρια. Ο κ. Στέλιος εκεί κάμφθηκε και δέχτηκε το ποσό, έχοντας υπερτριπλασιάσει την αξία του θησαυρού του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA