Μενού
Ρολόι στο Cash or Trash
Ρολόι στο Cash or Trash | Glomex - @Star
  • Α-
  • Α+

Ο κ. Αντώνης, το πλήρες όνομα του οποίου είναι Ελευθερίου Αντώνιος, ήταν ο σημερινός παίκτης (17/01) στο Cash or Trash, που προβάλλεται στο Star, και κατάφερε να πουλήσει ένα σπάνιο ρολόι χειρός 18 καρατίων σε σχετικά φθηνή τιμή.

Ο κ. Αντώνης που έπαιξε στο Cash or Trash, είναι 80 χρονών, γεννήθηκε στο Νέο Ψυχικό και πλέον μένει στη Νέα Μάκρη. «Το ρολόι χειρός το πήρα πριν από 30 χρόνια από μία κυρία, η οποία είχε οικονομική ανάγκη. Το είχα σε μία τοποθεσία μαζί με άλλα, που δεν δικαιολογεί να το είχα εκεί, αλλά το έκανα για προληπτικούς λόγους να μην το κλέψει κάποιος».

«Το ρολόι είναι 18 καρατίων» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Αντώνης στο Cash or Trash, με τον εκτιμητή του παιχνιδιού να παίρνει στη συνέχεια τον λόγο: «Πρόκειται για ένα ρολόι, το οποίο έχει κατασκευάσει η Omega από την Ελβετία. Έχει στείλει στο φεγγάρι ρολόι, φορούσε και ο Τζέιμς Μποντ, ωστόσο για το συγκεκριμένο έχω καλά και κακά νέα».

Cash or Trash: Τα καλά και τα κακά νέα για το ρολόι

«Τα άσχημα νέα είναι ότι το ρολόι δεν είναι λειτουργικό, χρειάζεται κάποιο σέρβις το οποίο κυμαίνεται από 100 με 150 ευρώ μέχρι και 400 ή 500 ευρώ. Το άλλο αρνητικό είναι ότι το χρυσό μπρασελέ έχει κολληθεί σε δύο σημεία» είπε για τα κακά νέα. 

Σε ό,τι αφορά τα θετικά, ο εκτιμητής πρόσθεσε πως με τη λούπα του θα δει τον αριθμό της μηχανής. «Είναι η 6661 της Omega, το οποίο σημαίνει πως πρόκειται για τη μηχανή με τον μικρότερο αυτόματο μηχανισμό που έχει κατασκευαστεί ιστορικά, από το 1960. Το ρολόι είναι το Ladymatic της Omega18 καράτια χρυσός και βλέποντας το πίσω μέρος από το καπάκι, βλέπω τον σειριακό του αριθμό το οποίο χρονολογείται από τη δεκαετία του 1960» συνέχισε.

«Η πλάκα είναι σαμπανιζέ και οι δείκτες είναι σαν μπαστούνια, έχει φυσικά κάτω την ονομασία, αλλά δυστυχώς δεν λειτουργεί. Ένα πολύ κομψό και ντελικάτο ρολόι, η εκτίμησή μου για το ρολόι σας είναι 1.200 ευρώ, σας εύχομαι καλή επιτυχία» συνέχισε ο εκτιμητής.

Ο κ. Αντώνης συμφώνησε με την εκτίμηση και παρά την προσφορά των 1.050 ευρώ από την κριτική επιτροπή, κατάφερε να κλείσει τη συμφωνία στα 1100 ευρώ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA