Μενού
danai-mparka
Δανάη Μπάρκα | NDP
  • Α-
  • Α+

Η Δανάη Μπάρκα σχολίασε μέσα από το «Πάμε Δανάη» όσα ανέφερε η Μαρία Σολωμού στο podcast της που αφορούσαν νεαρά κορίτσια, τα οποία κάνουν ακραίες αισθητικές παρεμβάσεις στο πρόσωπό τους.

«Με σοκάρει που τα λέει αυτά η Μαρία, που εγώ είμαι φαν της, μου αρέσει ο τρόπος που μιλάει, μου αρέσουν όλα της. Με σοκάρει γιατί η Μαρία είναι όντως μια γυναίκα άνω των 35, έχει κι ένα παιδί, αλλά η εμφάνισή της έχει περάσει πολλές φορές πειραματικά στάδια, τώρα τη βλέπουμε με ράστα. Κάποιος αντίστοιχα θα έλεγε "γιατί μια γυναίκα σε αυτή την ηλικία κάνει αυτό που είναι πιο κοριτσίστικο"», ανέφερε αρχικά η Δανάη Μπάρκα.

«Επίσης, είναι σε σχέση με έναν άνθρωπο, ο οποίος μέσω της μουσικής του προάγει αυτό το "όλοι ίδιοι", "αυτός ο πωπός είναι σαν καρδιά" και όλα αυτά τα ωραία τραγούδια που ακούμε γύρω γύρω…», πρόσθεσε.

 

«Αν εγώ ήμουν σε σχέση με τον Snik, δεν θα ήταν λίγο περίεργο να βγω και να πω "οι άνθρωποι πρέπει να αγαπάμε τον εαυτό μας", όταν ο "σύντροφός" μου…; Δεν ορίζει τη Μαρία ο σύντροφός της, όμως, καμιά φορά οι επιλογές μας είναι ο καθρέφτης μας», τόνισε στη συνέχεια η Δανάη Μπάρκα.

«Νιώθω ότι ένας άνθρωπος που όντως κυνηγάει τη ζωή και τη ζει με το κουτάλι και έχει μια σχέση και κάνει πειράματα με τα μαλλάκια του, δεν είναι παράταιρο να κρίνει κάποιον από την εμφάνισή του;», αναρωτήθηκε η παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA