Στο σημερινό επεισόδιο του Deal ο παίκτης έφτασε μια ανάσα από τα 70.000 ευρώ, αλλά τελικά το ρίσκο που πήρε δεν του βγήκε με αποτέλεσμα να τα χάσει μέσα από τα χέρια του.
Αν και το κουτί με τα 40.000 ευρώ άνοιξε γρήγορα, ο παίκτης μπόρεσε να κρατήσει τις 70.000 ευρώ μέχρι τον προτελευταίο γύρο.
Ωστόσο, ο ίδιος αγνόησε την προσφορά των 16.000 ευρώ από τον τραπεζίτη, πήρε το ρίσκο, έκανε την επιλογή του, άνοιξε το κόκκινο κουτί, αλλά μέσα βρίσκονταν τα 70.000 ευρώ.
Έτσι, ο παίκτης έφυγε από το Deal με μόλις 4.000 ευρώ, αρκετά χαμηλότερο ποσό από την πρόταση του τραπεζίτη, ενώ ο παρουσιαστής του Deal, Γιώργος Θαναηλάκης, δεν μπορούσε να πιστέψει τι είχε συμβεί.
- Γιώργος Μαζωνάκης: Το τολμηρό «Παιδί της νύχτας» που πίστευε ότι ως το τέλος θα αναζητούμε τι μας έμαθε η ζωή
- Δημοσκόπηση Star: Πώς κρίνουν οι πολίτες τις εξαγγελίες μετά τη ΔΕΘ - Η διαφορά μεταξύ ΝΔ - Τσίπρα
- Τι είναι η πλασμαφαίρεση: Πώς γίνεται η διαδικασία και οι ανεπιθύμητες επιπλοκές
- «Τόση ευτυχία, δεν ξέρουμε πού να τη βάλουμε»: Η ατάκα της Ράνιας Τζίμα για τις εξαγγελίες Μητσοτάκη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.