Στο σημερινό επεισόδιο του «Deal» ο Στέφανος δεν φάνηκε να έχει την τύχη με το μέρος του, τουλάχιστον στην αρχή, αφού με το «καλημέρα» και συγκεκριμένα στο δεύτερο κουτί άνοιξε τα 70.000 ευρώ.
Μετά το πρώτο «σοκ», ακολούθησε και δεύτερο αφού το τρίτο κουτί έκρυβε τα 20.000 ευρώ.
Ο παίκτης προσπαθούσε να μην πέσει αν και η ειρωνεία είναι ότι ο ίδιος είχε σχολιάσει λίγο νωρίτερα ότι «η αρχή το ήμισυ του παντός, σε όλα», αναφέροντας στον αέρα το γνωστό ρητό.
Πριν όμως την παραπάνω ψυχρολουσία, ο Πέτρος κλήθηκε να ανοίξει το πρώτο κουτί και εκείνος πείραξε τον Στέφανο, λέγοντάς του: «Τρομάζω λίγο μερικές φορές, γιατί είσαι ίδιος με τον Κιάνου Ριβς».
«Όντως στο σχολείο και στο πανεπιστήμιο μου το λέγανε συνέχεια...», απάντησε από πλευράς του ο Στέφανος, προκαλώντας γέλιο σε όλους στο στούντιο.
Ωστόσο, το γέλιο κόπηκε απότομα με το που άνοιξε το δεύτερο κουτί και βγήκαν εκτός τα 70.000 ευρώ.
- Μυτιλήνη: Πυροσβεστικό αεροσκάφος «καρφώθηκε» με τη μύτη στο αεροδρόμιο
- Γιατί δεν αναρτήθηκαν αφίσες του Pride στο Μετρό; Η απάντηση - εξήγηση της ΣΤΑΣΥ
- Οι προβλέψεις Καμμένου για τις εκλογές: «Πολύ πάνω από 10% η Καρυστιανού, πιθανώς εκτός Βουλής το ΠΑΣΟΚ»
- «Eάν δεν είσαι εντάξει με το θέαμα, το πρόβλημα είναι δικό σου» - Η Τούνη απαντά για το μέγεθος του μαγιό της
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.