Μενού
Dragons' Den - Demetrios Mallios
Dragons' Den - Demetrios Mallios | @dragonsdengreece - Instagram
  • Α-
  • Α+

Ο Demetrios Mallios είναι ο ένας από τους δύο νέους dragons που θα δούμε στον δεύτερο κύκλο του Dragons’ Den, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στις 19 Ιανουαρίου στις 22.30 στον ΑΝΤ1.

«Το αμερικανικό όνειρο, το έχω ζήσει από πρώτο χέρι. Θέλω να βοηθήσω κι άλλους Έλληνες να το καταφέρουν!», δηλώνει ο ίδιος λίγο πριν την πρεμιέρα του νέου κύκλου.

Ποιος είναι ο Demetrios Mallios

Γεννημένος στις ΗΠΑ από Έλληνες και Κύπριους γονείς, ο επιχειρηματίας-επενδυτής, Demetrios Mallios, είναι ο ιδρυτής του Ομίλου AEON, της μητρικής εταιρείας της Aeon Family of Funds και της εφαρμογής AeonX Investment Marketplace, καθώς και άλλων θυγατρικών τεχνολογικών επενδύσεων στις ΗΠΑ και στην Ελλάδα. 

Τα τελευταία 30 χρόνια, ο Demetrios Mallios έχει μια πολύπειρη και επιτυχημένη διεθνή καριέρα ως διαχειριστής κεφαλαίων, εταιρικός σύμβουλος, τραπεζίτης επενδύσεων, στέλεχος επιχειρήσεων και επιχειρηματίας. 

Πολλοί τον χαρακτηρίζουν ως «γεννημένο Startupper» καθώς από το 2012 έχει κάνει επενδύσεις σε μεγάλες εταιρείες, όπως Facebook, Space X, Klarna και άλλες, αλλά και startup επενδύσεις σε όλους τους κλάδους σε ΗΠΑ, Ελλάδα, Ισραήλ και άλλες χώρες. 

Πριν από την ίδρυση της AEON GROUP, ήταν συνεργάτης, Διευθύνων Σύμβουλος, COO και Chief Investment Officer σε πολλές εταιρείες, ενώ συμμετείχε και ως κύριος επενδυτής ή/και αντιπρόσωπος σε επενδύσεις συναλλακτικής αξίας άνω των 10 δισεκατομμυρίων δολαρίων, ιδιωτικών και δημόσιων εταιρειών παγκοσμίως. 

Ο Demetrios Mallios μοιράζει τον χρόνο εργασίας του μεταξύ Ελλάδας και ΗΠΑ και το όραμά του είναι να βοηθήσει τις ελληνικές startup εταιρείες και τους ιδρυτές τους να πετύχουν και να προωθήσει το ελληνικό Startup Οικοσύστημα στην παγκόσμια σκηνή. 

Ζει στην Αθήνα και την Κύμη Ευβοίας με την οικογένειά του και είναι περήφανος σύζυγος και πατέρας τεσσάρων παιδιών.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA