Μενού
Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος
Δημήτρης Ουγγαρέζος | (NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ)
  • Α-
  • Α+

Οι υπογραφές για τους νέους ενοικιαστές της πρωινής ζώνης του Σαββατοκύριακου στον ΑΝΤ1 δεν έχουν ακόμη πέσει ωστόσο οι συζητήσεις φαίνεται πως είναι προχωρημένες.

Στο κανάλι του Αμαρουσίου επεξεργάζονται ένα νέο infotainment πρωινό που θα ξεκινά στις 9 το πρωί και θα ολοκληρώνεται λίγο πριν το μεσημεριανό δελτίο των 13.00 με παρουσιαστές πρόσωπα που αυτή τη στιγμή έχουν συνεργασία με το Mega.

Ο λόγος για τον Θανάση Πάτρα που ναι μεν η συνεργασία του με το «Mega Καλημέρα» ολοκληρώθηκε για μερικές ακόμη εβδομάδες όμως δεσμεύεται με συμβόλαιο με το Μεγάλο Κανάλι και για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο του οποίου επίσης το συμβόλαιο με το Mega λήγει σύντομα.

Οι παρουσιαστές δέχθηκαν πρόταση να ενώσουν τις δυνάμεις τους σε ένα καινούργιο πρωινό μαγκαζίνο στον ΑΝΤ1 και υπάρχει θετική διάθεση. Την ίδια στιγμή όμως ειδικά για την περίπτωση του Δημήτρη Ουγγαρέζου είναι βέβαιο πως θα δεχθεί αντιπρόταση από το Mega.

Αυτή τη στιγμή πάντως προβάδισμα φαίνεται πως έχει ο ΑΝΤ1. Θα υπάρξει σειρά ραντεβού από τη Δευτέρα 17 Ιουνίου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA