Μενού
kampourakis
Δημήτρης Καμπουράκης | Action 24
  • Α-
  • Α+

Στην πολυθρόνα της εκπομπής «Καλύτερα Αργά» στο Action24, καλεσμένος της Αθηναΐδας Νέγκα, βρέθηκε τη νύχτα της Τετάρτης ο δημοσιογράφος Δημήτρης Καμπουράκης ο οποίος, μεταξύ άλλων, μίλησε για την καριέρα του.

«Δε γίνεται να είσαι δημοσιογράφος και να μην έχεις βασικές γνώσεις. Είναι δυνατόν να μην ξέρεις ιστορία; Οι Έλληνες δεν ξέρουν ιστορία και δεν θέλουν να τη μάθουν. Εγώ αγάπησα την ιστορία από μία καθηγήτριά μου. Αν ξεκινούσα τώρα, θα ήθελα να σπουδάσω ιστορία», είπε αρχικά ο Δημήτρης Καμπουράκης και πρόσθεσε:.

«Είμαι μοναχικός άνθρωπος, συνήθως κάθομαι μόνος μου. Όταν ήμουν παιδί, είχα φτιάξει μια δική μου κοινωνία και ζούσα μέσα εκεί. Ο πατέρας μου με έβαζε και δούλευα μαζί με τον αδελφό μου, δεν με άφηνε να παίζω συνέχεια».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο ξεκίνημά του στη δημοσιογραφία:

«Δεν είχα καμία όρεξη να γίνω εγώ λογιστής, αν και σπούδασα στην ΑΣΟΕΕ. Είχα μπει στο Δημόσιο με ρουσφέτι και μια παραμονή Πρωτοχρονιάς, φεύγοντας για να πάω σπίτι, παραιτήθηκα. Δεν άντεξα. Έκατσα 2-2μιση χρόνια και μετά πήγα στη δημοσιογραφία» και πρόσθεσε:

«Πρωτομπήκα στο στούντιο το 2004. Ενδεχομένως να είχα το ''ψώνιο'' να γίνω διάσημος. Τα λεφτά στο στούντιο ήταν περισσότερα απ’ ό,τι στον δρόμο. Στους Ολυμπιακούς Αγώνες έκανα μία αντικατάσταση στον Γιώργο Παπαδάκη το καλοκαίρι και μετά με φώναξαν στο MEGA δίπλα στον Κακαουνάκη. Πολλές φορές μου έκαναν παρατήρηση για τη στάση μου, η διοίκηση ήταν λίγο περίεργη τότε».

Google News

Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Φόρτωση BOLM...