Μενού
Ατζούν Ιλίτζαλι
Ατζούν Ιλίτζαλι | (NDP PHOTO)
  • Α-
  • Α+

Αποχή από την παραγωγή ελληνικής μυθοπλασίας είναι όπως όλα δείχνουν η απόφαση του ΣΚΑΪ για τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Τα στελέχη του καναλιού οδηγούνται σε αυτή την επιλογή αφενός λόγω των όχι και τόσο επιτυχημένων προσπαθειών που έγιναν σε αυτό το πεδίο τις προηγούμενες τηλεοπτικές σεζόν αφετέρου εξαιτίας της αλλαγής της πολιτικής του ΕΚΟΜΕ όσον αφορά στις επιδοτήσεις των σειρών που οδηγούν άλλωστε όλα τα κανάλια στην παραγωγή λιγότερων σήριαλ.

Αν και ακόμη δεν έχουν αποφασιστεί στο Φάληρο τα πρότζεκτ της βραδινής ζώνης είναι βέβαιο πως στο δεύτερο μισό θα επιστρέψει το «Survivor».

Για την έναρξη της σεζόν υπάρχει μια καινούργια πρόταση από τον Ατζούν Ιλίτζαλι που έχει στοιχεία «Survivor», εξετάζεται σοβαρά και υπάρχουν πολλές πιθανότητες να είναι αυτή που θα πάρει το «πράσινο φως» για το prime time (βραδινή ζώνη υψηλής τηλεθέασης).

Πρόκειται για το «Exathlon» αγωνιστικό ριάλιτι τα δικαιώματα του οποίου έχει για την Τουρκία αλλά και αρκετές ακόμη χώρες του εξωτερικού ο Τούρκος παραγωγός, έχει προβληθεί με επιτυχία σε πολλά κράτη και χαρακτηρίζεται από τις δύσκολες αγωνιστικές διαδικασίες που έχει.

Προσομοιάζει σε πολλά με το «Survivor» αλλά δίνεται απόλυτη έμφαση στο αγωνιστικό κομμάτι. Γυρίζεται στον Άγιο Δομίνικο χωρίς ωστόσο οι συμμετέχοντες να στερούνται των βασικών ειδών διαβίωσης και στο κομμάτι της διαμονής αλλά και σε αυτό της διατροφής. Το πρότζεκτ βγήκε για πρώτη φορά το 2017 στη Βραζιλία και ακολούθησαν πολλές χώρες όπως το Μεξικό, η Κολομβία, η Σλοβενία, η Γερμανία, η Ουγγαρία και η Ρουμανία χώρα στην οποία το «Exathlon» υλοποιήθηκε σε παραγωγή Acun Medya.

Οι ομάδες χωρίζονται σε celebrities και κοινούς θνητούς ενώ υπάρχουν πίστες με βαθμούς δυσκολίας. Πάντως εφόσον πάρει το «πράσινο φως» για τον ΣΚΑΪ δεν θα έχει παρουσιαστή τον Γιώργο Λιανό που θα βρίσκεται στην Αθήνα για τα γυρίσματα του «The Voice» και θα μεταβεί και πάλι στον Άγιο Δομίνικο στις αρχές του 2025 για τον επόμενο κύκλο του «Survivor».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA