Η νέα κωμωδία του MEGA, «Έχω Παιδιά», που παρουσιάζει με τον πιο ευφάνταστο και χιουμοριστικό τρόπο, τον «οδηγό επιβίωσης» μιας οικογένειας που ζει καθημερινά απρόοπτα και εκρηκτικές καταστάσεις.
Στο 5ο επεισόδιο της σειράς με τίτλο «Ξεσαβούριασμα» ο Μιχάλης και η Σάρα συνειδητοποιούν ότι μαζί με τα παιδιά έρχονται πολλά παραπάνω πράγματα στο σπίτι σου από αυτά που χρειάζεσαι.
Η οικογένεια αποφασίζει ότι πρέπει να ξεφορτωθεί το 50% της «σαβούρας» αλλά όταν όλες τους οι προσπάθειες αποτυγχάνουν, επιστρατεύεται η Στέλλα για να τους βοηθήσει.
Έχω Παιδιά: Δείτε το τρέιλερ για το επεισόδιο της Δευτέρας (21/10)
- 2 αποδείξεις από το «Βρώμικο '89»: Πόσες δραχμές θέλαμε για ένα τραπέζι στις διακοπές και μπεργκεράκι;
- Ομπρέλες μόνο για μωρά και παππούδες: Μία παραλία στη Σαρδηνία το «ξεχείλωσε» με τους κανόνες
- Ο Τραμπ κομπάζει για την «μυστική αποστολή» για να μείνει ανοιχτό το Ορμούζ αλλά οι NYT τον προσγειώνουν
- Το πικρό και μοναχικό «φινάλε» της Σαπφώς Νοταρά – Ήταν νεκρή δύο ημέρες όταν την βρήκαν
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.