Η νέα κωμωδία του MEGA, «Έχω Παιδιά», που παρουσιάζει με τον πιο ευφάνταστο και χιουμοριστικό τρόπο, τον «οδηγό επιβίωσης» μιας οικογένειας που ζει καθημερινά απρόοπτα και εκρηκτικές καταστάσεις.
Στο αποψινό (22/10) επεισόδιο ο Μιχάλης και η Σάρα γίνονται οι μεγαλύτεροι υποστηρικτές των παιδιών τους και σαν αποτέλεσμα η Χαρά συμμετέχει σε μια έκθεση ζωγραφικής που έχει ένα απροσδόκητο αποτέλεσμα, ενώ ο Τάσος βρίσκει ένα αρκετά αντισυμβατικό χόμπι.
Ο Μιχάλης προσπαθεί να βρει έναν τρόπο να δείχνει μοντέρνος για μία φωτογράφιση της δουλειάς του. Ο Στεφ και η Σόφη αναζητούν λογότυπο για μία limited edition μπίρα.
Έχω Παιδιά: Δείτε το τρέιλερ για το επεισόδιο της Τρίτης (22/10)
Έχω Παιδιά, από Δευτέρα έως Τετάρτη στις 21.00 στο MEGA.
- Ελένη Ζαρούλια: Πόσα χρόνια θα μείνει στη φυλακή η σύζυγος του χρυσαυγίτη Μιχαλολιάκου
- «75 άτομα με 45 κατοικίδια δεν μπορούμε να γυρίσουμε»: Ελληνίδα στο Ντουμπάι καταγγέλλει στο Reader
- Αντριάνα Σκλεναρίκοβα: Αγνώριστη σε νέα εμφάνιση με κοντά μαλλιά και άσπρα φρύδια
- Τηλεθέαση: Η ελληνική σειρά σε επανάληψη που άγγιξε διψήφιο στο Μακεδονία TV
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.