Σκληρή κριτική προς τη διοργάνωση της ΕΡΤ για τον Εθνικό Τελικό της Eurovision, άσκησε η Δάφνη Μπόκοτα καθώς βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» της Κατερίνα Καινούργιου.
Απευθυνόμενη στην Μπέσσυ Αργυράκη, που βρισκόταν στο πλατό η κ. Μπόκοτα είπε αρχικά: «Η επιτροπή έπρεπε να περιλαμβάνει και εσένα και άλλα πρόσωπα, ανθρώπους που έχουν περάσει από αυτή τη σκηνή.
Η ίδια συνέχισε λέγοντας πως είναι σίγουρη πως η αναφορά στο όνομα της κατά τη χθεσινή βραδιά προήλθε από πρωτοβουλία του Γιώργου Καπουτζίδη και όχι από την ΕΡΤ:
«Είμαι σίγουρη ότι ο Γιώργος την έκανε και τον ευχαριστώ πολύ. Η ΕΡΤ δεν θα το έκανε ποτέ. Είκοσι χρόνια ήμουν ακάλεστη, έκαναν ότι δεν υπάρχω. Όλα τα κανάλια ερχόντουσαν για να τους πω την γνώμη μου εκτός από την ΕΡΤ».
Και συνέχισε λέγοντας: «Η αγάπη του κόσμου ήταν στήριγμα γιατί η ΕΡΤ κάνει ότι δεν έχω υπάρξει ποτέ, και ακόμα νομίζω».
- «Είμαι ανοιχτός για διάλογο με τις ελληνικές αρχές»: Ο συλλέκτης των φωτογραφιών της Καισαριανής μιλάει στο Reader
- Ποια ήταν η Ισραηλινή που βρέθηκε νεκρή στο Σύνταγμα – Δημιουργός της σειράς «Tehran»
- Εισαγγελική πρόταση για ενοχή πατέρα Αντωνίου: «Κεντρικό πρόσωπο της Κιβωτού - Τίποτα δεν γινόταν αν δεν το ήξερε»
- «Ferto» με χαρές, συγκινήσεις και προχθεσινά βίντεο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.