Στο χθεσινό (23/10) επεισόδιο του «Εκατομμυριούχου» ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είχε απέναντί του τον Δημήτρη, έναν παίκτη που είναι ιδιοκτήτης γραφείου τελετών.
Ο παρουσιαστής, αφού του πρότεινε ορισμένα ονόματα για την επιχείρησή του, είχε έναν απολαυστικό διάλογο με τον παίκτη του τηλεπαιχνιδιού του ΑΝΤ1.
«Η αλήθεια είναι ότι δεν το έχω πει ακόμα, αλλά αυτό το μαύρο σακάκι με το άσπρο πουκάμισο με έχει αγχώσει» είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με τον παίκτη να απαντά χαμογελαστός: «Είναι της δουλειάς. Έχω έρθει με το υπηρεσιακό, να είμαι έτοιμος. Τριθέσιο. Ξέρεις κάτι; Να σε πάω βόλτα. Άλλοι πληρώνουν να μπούνε εκεί μέσα. Θα σε πάω δωρεάν. Συνοδηγός».
Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα
- Λιποθύμησε γυναίκα στη συνέντευξη Ανδρουλάκη για τις υποκλοπές
- Με τι καιρό θα κάνουμε Πρωτομαγιά: Οι περιοχές που θα είναι σαν φθινόπωρο
- Απίστευτο περιστατικό στο Παγκράτι: Οδηγός μηχανής ξυλοκόπησε 36χρονη επειδή δεν ήθελε να περιμένει να παρκάρει
- Μπεν Στίλερ: Πώς ένα tweet 3 λέξεων προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων μετά τους πυροβολισμούς στην Ουάσινγκτον
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.