Μενού
tileorasi
Τηλεόραση | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Τα ανεβοκατεβάσματα τους πίνακες τηλεθέασης της Nielsen συνεχίζονται… Πολλοί είναι οι έμπειροι παρατηρητές της τηλεοπτικής αγοράς που προβλέπουν πλέον νικητές μετρημένους στα δάχτυλα τους ενός χεριού και από πίσω τους να συνωστίζεται μια στρατιά χαμένων τηλεαστέρων οι οποίοι θα χρησιμοποιήσουν κάθε μορφής επιχειρήματα για να διασώσουν την τηλεοπτική τους τιμή (μεταφορικά αλλά και κυριολεκτικά καθώς πρόκειται για τα περίφημα κασέ). 

Το τελευταίο Σάββατο του Σεπτέμβρη 30 Σεπτεμβρίου επιφύλασσε εκπλήξεις: 

Στην πρωινή ζώνη και στο δυναμικό κοινό 18 – 54 η Σίσσυ Χρηστίδου με το «Χαμογέλα και πάλι» στο Mega ανέβηκε στην πρώτη θέση με 17,5% ενώ στο σύνολο ήταν 3η με 11,7%. 

Στη δεύτερη θέση στο δυναμικό κοινό βρέθηκε ο Νίκος Μάνεσης και το «Σαββατοκύριακό» του στον Alpha με 14,6% καταλαμβάνοντας όμως την πρωτιά στο γενικό σύνολο με 17,7%. 

Σημαντική άνοδος για τους «Αταίριαστους» του ΣΚΑΪ με 13,5% στο δυναμικό κοινό και 17,3% στο σύνολο που συμπαρέσυρε προς τα πάνω και το «Γεια σου» της Μαρίας Μπακοδήμου που σημείωσε 10,1% στο δυναμικό και 9,6% στο γενικό. 

Μεγάλη υποχώρηση για τα νούμερα τηλεθέασης της Μπέττυς Μαγγίρα καθώς το «I Love Σου Κου» του ΑΝΤ1 υποχώρησε σε 9,2% στο σύνολο καταγράφοντας ισχνό διψήφιο στο γενικό και συγκεκριμένα 10,3%. 

Τα νούμερα της Κυριακής

Στη μεσημεριανή ζώνη και ενώ την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου ο Κώστας Τσουρός και το «Ακόμα δεν είδες τίποτα» στο Mega είχε σημειώσει νούμερα οριακά πάνω από αυτά της Ναταλίας Γερμανού, το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου το «Καλύτερα δε γίνεται» σημείωσε ξεκάθαρη πρωτιά και στα δύο κοινά σημειώνοντας 19% στο δυναμικό και 17,7% στο σύνολο. 

Η εκπομπή του Κώστα Τσουρού σημείωσε 11% στο δυναμικό κοινό και 11,6% στο σύνολο. 

Πολύ χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης για το «Επί τόπου» του Νάσου Γουμενίδη στο Open με την πρεμιέρα της εκπομπής να καταγράφει 3,9% στο δυναμικό κοινό και 5,3% στο σύνολο. 

Προφανώς και καμία κατάσταση δεν έχει παγιωθεί αν και φαίνεται πως στη μεσημεριανή ζώνη για μια ακόμη χρονιά θα επικρατήσει η Ναταλία Γερμανού. 
 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA