Καλεσμένος της εκπομπής Live News του Mega ήταν το μεσημέρι της Πέμπτης (13/3) ο Νικόλαος Παπαδόπουλος που βανδάλισε έργα τέχνης στην Εθνική Πινακοθήκη, επειδή έκρινε πως προσβλήθηκε το θρησκευτικό του αίσθημα.
Η δημοσιογράφος Αναστασία Γιάμαλη παρενέβη κατά τη διάρκεια τη συνέντευξής του στον Νίκο Ευαγγελάτο και οι τόνοι ανέβηκαν.
Η ίδια προσπαθούσε να του εξηγήσει τι σημαίνει ελευθερία στην τέχνη, όμως ο βουλευτής του κόμματος Νίκη ήταν αμετακίνητος.
Ο Νικόλαος Παπαδόπουλος έκανε λόγο για ιεροσυλία και έλεγε ότι δεν πρόκειται να αλλάξει άποψη.
Γιάμαλη: «Είστε τόσο δημοκράτης;»
«Είστε αμετανόητος. Θέλετε να ακούσετε ή είστε τόσο δημοκράτης που δεν μπορείτε ούτε αυτό;», αναρωτήθηκε η Αναστασία Γιάμαλη.
«Σταματήστε άνθρωπέ μου», του είπε σε άλλο σημείο της συζήτησής (;) τους, καθώς ο βουλευτής δεν άφηνε να ακουστεί η αντίθετη άποψη και ισχυριζόταν ότι θα παρεμβαίνει ότι προσβάλλουν τα Θεία.
Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα:
Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.