Μενού
katerina-kainourgiou
Κατερίνα Καινούργιου | @katken85
  • Α-
  • Α+

Ένταση υπήρξε το πρωί της Τρίτης (12/9) στη «Super Κατερίνα» κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας με τον δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο, ο οποίος μίλησε για την κατάσταση στον Βόλο μετά τις καταστροφικές πλημμύρες και το κατά πόσο είναι κατάλληλο το νερό της πόλης, αλλά του ξέφυγαν κάποια «γαλλικά». 

«Σε δύο ώρες θα βγούνε τα αποτελέσματα. Κατά πρώτη εκτίμηση τα αποτελέσματα είναι αυτά που λέει ο μαλ***ς ο δήμαρχος. Δεν είναι κακό το μαλ***ς», ανέφερε ο δήμαρχος Βόλου. 

«Παρακαλώ προσέξτε τις εκφράσεις που χρησιμοποιείτε στον αέρα. Είναι πρωί. Δεν θέλουμε να ακούμε τέτοιες εκφράσεις, υπάρχουν παιδάκια που βλέπουν», του απάντησε η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία έδειξε να αιφνιδιάζεται από το λεξιλόγιό του. 

Μάλιστα, όταν η παρουσιάστρια τον ρώτησε για τις δηλώσεις που έκανε για εκείνον ο Αλκίνοος Ιωαννίδης κατά τη διάρκεια συναυλίας τους, ο Αχιλλέας Μπέος δεν έκρυψε την έντονη ενόχλησή του με την παρουσιάστρια να του ζητάει να προσέχει το λεξιλόγιό του για να μην ακουστούν βρισιές.  

 

 

Όταν δε εκείνη τον ρώτησε για τις δηλώσεις του Αλκίνοου Ιωαννίδη, ο Αχιλλέας Μπέος την αιφνιδίασε για ακόμα μία φορά, λέγοντας: «Εσείς εκτιμάτε αυτόν τον φλώρο, εγώ δεν τον εκτιμώ. Ο κύριος Ιωαννίδης μπορεί να με βρίζει και να λέει ό,τι θέλει. Έχουμε μία κόντρα, κρατάει χρόνια αυτή η κόντρα, δεν θα ασχοληθώ με τον Ιωαννίδη». 

«Τι λέτε, κύριε Μπέο, μιλάμε για έναν τεράστιο καλλιτέχνη με πολύ προσεκτικές απόψεις πάντα. Θέλω να ακούσουμε τι είπε! Σας παρακαλώ, προσέξτε το λεξιλόγιό σας», του απάντησε ενοχλημένη η Κατερίνα Καινούργιου. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA