Μενού
Φαίη Σκορδά
Φαίη Σκορδά | ΣΚΑΪ
  • Α-
  • Α+

Η Φαίη Σκορδά επέστρεψε σήμερα στο «Fay’s Time», μετά από μία εβδομάδα απουσίας λόγω του ξαφνικού θανάτου του πατέρα της την προηγούμενη Δευτέρα. 

Στην έναρξη της εκπομπής η Φαίη Σκορδά, φανερά συγκινημένη, θέλησε να ευχαριστήσει όλο τον κόσμο για την αγάπη που της έδειξε όλες αυτές τις ημέρες, ενώ παράλληλα θέλησε να στείλει και το δικό της μήνυμα για τα παιδιά. 

«Καλημέρα, εδώ είμαι. Να σας κοιτάξω θέλω πολύ και να σας ευχαριστήσω για την αγάπη σας και για τη στήριξή σας και για τα υπέροχα μηνύματα που μου στείλατε. Μου δείχνετε ότι τόσα χρόνια που κάνουμε παρέα, υπάρχουν δύσκολες στιγμές και κάποιες πιο δύσκολες», επε αρχικά η παρουσιάστρια. 

«Η μαμά μου βλέπει, της στέλνω τα φιλιά μου. Και όπως υποσχέθηκα επειδή υπάρχουν παιδιά και τα παιδιά είναι το μέλλον, εμείς είμαστε δυνατοί και όλοι μαζί έχουμε ο ένας τον άλλον. Σας ευχαριστώ πολύ και το κανάλι που μου έδωσε τον χρόνο και προχωράμε.

Ήταν ένας υπέροχος μπαμπάς, άνθρωπος, επιστήμονας, παππούς. Σας ευχαριστώ πολύ. Πολλά θα ήθελα να πω, αλλά επειδή υπάρχουν άνθρωποι που περνάνε ακόμη πιο δύσκολα, οι απώλειες είτε είναι ξαφνικές είτε τις περιμένεις είναι απώλειες και δεν έχουν ηλικία, δεν ζυγίζονται. 

Το σημαντικό είναι τα παιδιά να είναι καλά όλων των ανθρώπων. Για αυτό πρέπει να είμαστε δυνατοί γιατί υπάρχουν και παιδιά που είναι στο νοσοκομείο και γονείς, των οποίων τα παιδιά περνάνε δύσκολα, γι’ αυτό τον λόγο εμείς πρέπει να είμαστε δυνατοί και να προχωρήσουμε στην εκπομπή μας. 

Να σας κοιτάξω θέλω μόνο και να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Εγώ είμαι εδώ -όπως πάντα- και σας ευχαριστώ πολύ» είπε η Φαίη Σκορδά στην έναρξη της εκπομπής.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA