Μενού
haritatos
Σπύρος Χαριτάτος | Instagram - @Spiros.Xaritatos
  • Α-
  • Α+

Άνοιξε η τηλεοπτική σεζόν παραδοσιακά με την έναρξη της ενημέρωσης. Ανατροπή της τελευταίας στιγμής υπήρξε στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Σαββατοκύριακου στο Open «Τώρα Μαζί».

Μέχρι και την τελευταία στιγμή γίνονταν συζητήσεις για το πρόσωπο που θα βρεθεί στο πλευρό της Ευλαμπίας Ρέβη μετά την αποχώρηση του Γιώργου Σιαδήμα. Τελικά βρέθηκε.

Ο τίτλος της εκπομπής διατηρείται ως έχει, η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 2 Νοεμβρίου στις 6.00 και ο παρτενέρ της δημοσιογράφου που συνεχίζει για δεύτερη σεζόν στην πρωινή ζώνη του καναλιού της Παιανίας τα Σαββατοκύριακα θα είναι ο Σπύρος Χαριτάτος. Οι πληροφορίες των προηγούμενων ημερών ανέφεραν πως συμπαρουσιαστής της Ευλαμπίας Ρέβη θα ήταν ο δημοσιογράφος Σπύρος Φρεμεντίτης.

Μάλιστα υπήρξαν δίδυμο στην καλοκαιρινή «Ώρα Ελλάδος» αφήνοντας θετικές εντυπώσεις. Ο Σπύρος Φρεμεντίτης παραμένει στο Open με την ενότητα του οικονομικού ρεπορτάζ στις πρωινές εκπομπές του σταθμού. Ο Σπύρος Χαριτάτος επιστρέφει στο Open μετά από τρία χρόνια και ενδεχομένως να έχει και ρόλο σχολιαστή στο δελτίο ειδήσεων, όταν η επικαιρότητα το απαιτεί.

Η τελευταία συνεργασία του δημοσιογράφου με το κανάλι της Παιανίας ήταν πριν τρία χρόνια. Από τον Μάρτιο του 2020 έως και το καλοκαίρι του 2020 παρουσίαζε στο Open μαζί με τον Γιώργο Καραμέρο, την απογευματινή ενημερωτική εκπομπή «Open Ελλάδα» πριν το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού. Στη συνέχεια συνεργάστηκε για ένα διάστημα με το Star και συγκεκριμένα την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» της Ζήνας Κουτσελίνη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.