Μενού
ntanos-gi-tis-elias
Ο «Ντάνος» ως Ορέστης Αντωνιάδης στη «Γη της Ελιάς» | Mega
  • Α-
  • Α+

Ολοκληρώνεται στο τέλος της φετινής σεζόν – ίσως και λίγο νωρίτερα από το φινάλε του τρίτου κύκλου – η παρουσία του Γιώργου Αγγελόπουλου στη «Γη της Ελιάς».

Είχε αποφασιστεί αμέσως μετά τις γιορτές κυρίως λόγω των οικογενειακών καθηκόντων του «Ντάνου» ως νέου μπαμπά που δεν του επιτρέπει τα συνεχή ταξίδια στην Κύπρο για τα καθημερινά γυρίσματα της δραματικής σειράς του Mega.

Κάπως έτσι ολοκληρώνεται και η δεύτερη συνεργασία του Γιώργου Αγγελόπουλου με τον Αντρέα Γεωργίου καθώς η πρώτη ήταν στο «Τατουάζ» του Alpha. Ήδη σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιώργος Αγγελόπουλος συζητά τα επόμενά του βήματα πάντα με προτεραιότητα τον χώρο της υποκριτικής.

Ακολουθήστε τώρα τον καινούργιο λογαριασμό του Reader στο Instagram

Σύντομα θα λανσαριστούν στο εξωτερικό οι πρώτες του ταινίες ενώ τώρα βρίσκεται σε συζητήσεις για μια ακόμη ταινία δράσης που θα έχει και πολλά εφέ.

Πρόταση στον Ντάνο για αστυνομική σειρά

Πέραν αυτών ο νικητής του πρώτου «Survivor» του ΣΚΑΪ έχει δεχθεί και πρόταση από γνωστό τηλεοπτικό παραγωγό για τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε νέα δραματική – αστυνομική σειρά που θα προταθεί το επόμενο χρονικό διάστημα σε δύο τηλεοπτικούς σταθμούς.

Όσα κυκλοφόρησαν πάντως τις προηγούμενες μέρες για εκ νέου συζητήσεις του Ντάνου με εταιρία παραγωγής για τη μεταφορά στην Ελληνική τηλεόραση του τουρκικού σίριαλ «Εζέλ» (είχε συζητηθεί παλαιότερα) μέχρι στιγμής δεν επιβεβαιώνονται.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA