Μενού
i-farma-koytsopoylos
Λεωνίδας Κουτσόπουλος στη «Φάρμα» | Star
  • Α-
  • Α+

Αλλαγή πλάνων στον ΑΝΤ1 για το «Your Face Sounds Familiar» και την επαναφορά του στη συχνότητα του καναλιού του Αμαρουσίου στο δεύτερο μισό της σεζόν. Φαίνεται πως τα δύο νέα διευθυντικά στελέχη του καναλιού του Αμαρουσίου, δηλαδή ο Γενικός Διευθυντής Περιεχομένου, Νίκος Χριστοφόρου αλλά και η διευθύντρια Στρατηγικού Προγραμματισμού, Χρύσα Μασούρου, βλέπουν ιδανικότερη χρονική στιγμή της επαναφοράς του σόου μιμήσεων το επόμενο φθινόπωρο του 2024.

Πληροφορίες αναφέρουν πως τα στελέχη θέλουν να κλείσουν μια πολύ δυνατή ομάδα τόσο σε επίπεδο συμμετεχόντων όσο και κριτικής επιτροπής. Μια λοιπόν πιο αργή και προσεκτική προετοιμασία θα φέρει και καλύτερα αποτελέσματα. Πολλά πρόσωπα θα αποδεσμευτούν το καλοκαίρι από τις καλλιτεχνικές τους υποχρεώσεις και άρα θα είναι διαθέσιμα για τα σόου.

Την ίδια στιγμή για την επιτροπή θα υπάρχουν περισσότερες επιλογές λαμπερών προσώπων. Το μόνο βέβαιο είναι πως παρουσιάστρια του σόου όποτε και αν αυτό επιστρέψει στον «αέρα» του ΑΝΤ1 θα είναι η Μπέττυ Μαγγίρα. Την ίδια στιγμή στον ΑΝΤ1 γίνεται ένας ευρύτερος επανασχεδιασμός τόσο για το πρόγραμμα του σταθμού μέχρι το καλοκαίρι, αλλά πολύ περισσότερο για το τι να βγει στον «αέρα» την επόμενη σεζόν. 

Εισιτήριο για μια ακόμη «Φάρμα» εξετάζουν στο Star 

H μικρή άνοδος των ποσοστών τηλεθέασης των τελευταίων εβδομάδων της «Φάρμας» σε συνδυασμό με την ικανοποίηση που επικρατεί στο STAR για την παρουσία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου στην παρθενική του εμφάνιση σε ρόλο οικοδεσπότη τηλεοπτικού προγράμματος δημιουργούν ευνοϊκό περιβάλλον για συνέχιση τελικά του αγροτικού ριάλιτι για έναν ακόμη κύκλο.

Άλλωστε παρά τον έντονο ανταγωνισμό, η φετινή «Φάρμα» κατέγραψε καλύτερες τηλεθεάσεις από τους δύο προηγούμενους κύκλους που προβλήθηκαν μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη.

Οι ιθύνοντες του STAR, αλλά και της εταιρίας παραγωγής Green Pixel προσανατολίζονται στην προβολή ακόμη ενός κύκλου από το επόμενο φθινόπωρο, ωστόσο, οι τελικές αποφάσεις θα παρθούν μέσα στον Ιανουάριο.

Ένα σενάριο που έχει πέσει αυτή τη στιγμή στο τραπέζι των συζητήσεων με πολλές πιθανότητες υλοποίησης είναι η νέα σεζόν να ξεκινήσει στο κανάλι της Κάτω Κηφισιάς με ταυτόχρονη προβολή της «Φάρμας», αλλά και του GNTM που θα επιστρέψει με παρουσιάστρια, όπως όλα δείχνουν, την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Στην παρούσα φάση προτεραιότητα για τους ιθύνοντες του STAR έχουν η έναρξη του νέου «Master Chef» αλλά και η επιστροφή του «First Dates» με παρουσιάστρια τη Ζενεβιέβ Μαζαρί που ξεκινά και πάλι γυρίσματα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA