Τα όσα καταλόγισε η Έλενα Ακρίτα στη δημοσιογράφο του Action 24 Ελένη Καλογεροπούλου σχολίασαν το πρωί της Πέμπτης (12/9) στην εκπομπή «Action Τώρα».
Στο πλατό της εκπομπής ήταν καλεσμένος ο Δημήτρης Καμπουράκης, ο οποίος φανερά εκνευρισμένος σχολίασε: «Για να καταλάβει η Ελένη τι τραβάγαμε 10 χρόνια εμείς που τους καλούσαμε στον καιρό της παντοδυναμίας τους στα τραπέζια και τι μας λέγανε. Δεν έχουν μάθει έτσι. Για όλα φταίνε οι δημοσιογράφοι.
Τώρα που είναι σε κακή κατάσταση οι Κασσελακικοι, φταίνει οι δημοσιογράφοι, ακόμη και αυτοί που τους έχουν υποστηρίξει με σθένος, όπως η Ελένη και καλά έκανε η γυναίκα διότι αυτό πίστευε, η συνάδελφος και φίλη μας.
Οι άλλοι βλέπουν τον ΣΥΡΙΖΑ που πέφτει, φταίμε εμείς. Ο Δούκας του είπαμε ότι βούλιαξε η Αθήνα, φταίνε οι δημοσιογράφοι. Αν βρεθεί η Νέα Δημοκρατία από κάτω, θα φταίνε οι δημοσιογράφοι που γυρίσανε και είναι εναντίον τους. Η μόνιμη κατάσταση είναι αυτή».
Υπενθυμίζεται ότι η κυρία Ακρίτα, κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο Action 24 εξέφρασε την αμέριστη στήριξή της στον Στέφανο Κασσελάκη, ενώ στις συνεχείς ερωτήσεις της κυρίας Καλογεροπούλου σχετικά με τις θέσεις του κ. Κασσελάκη απάντησε λέγοντας «σας έχω απαντήσει, είστε εμμονική. Είστε προκατειλημμένη».
- Το εξωτικό νησί στη Χαλκιδική που έχει ζεστά νερά όλον τον χρόνο
- Η φημισμένη ρεμπέτισσα Μαρίκα Παπαγκίκα που έχασε τα πάντα και πέθανε ξεχασμένη και φτωχή
- «Κάηκε η παιδική μας ηλικία»: Η ιστορία του Δημήτρη από το Πόρτο Γερμενό που «πόνεσε» όλη την Ελλάδα
- O «μαφιόζος της Αρχαίας Ελλάδας» που ενέπνευσε τον Μάρτιν Σκορτσέζε
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.