Προ ημερών, η Αθηνά Οικονομάκου έστειλε εξώδικο στην Κωνσταντίνα Ευρυπίδου, τη σύντροφο του πρώην συζύγου της, Φίλιππου Μιχόπουλου, με αφορμή δηλώσεις της Κύπριας παρουσιάστριας.
Σε αυτές είχε αναφερθεί έμμεσα τόσο στην κυρία Οικονομάκου, όσο και στα παιδιά της. Η ηθοποιός ενοχλήθηκε ακόμα, επειδή η Κωνσταντίνα Ευρυπίδου την αποκάλεσε «Αθηνά» και όχι «κυρία Οικονομάκου».
Σύμφωνα με την εκπομπή «Το Πρωινό», η Αθηνά Οικονομάκου ζητά μέσω εξώδικου από την Κύπρια παρουσιάστρια να μην αναφέρει δημόσια και σε δηλώσεις σε τηλεοπτικές εκπομπές, το όνομα της ίδιας, αλλά ούτε και των δύο παιδιών, που απέκτησε με τον Φίλιππο Μιχόπουλο.
Η κόντρα Οικονομάκου - Ευρυπίδου
Οι ίδιες πληροφορίες, αναφέρουν πως η ηθοποιός έχει ενοχληθεί, καθώς η σύντροφος του πρώην της, μιλάει για το πρόσωπό της σαν να τη γνωρίζει προσωπικά, ενώ δεν μοιράζονται κάποια ουσιαστική σχέση.
Σε δηλώσεις που είχε κάνει η Κωνσταντίνα Ευρυπίδου, στην ίδια εκπομπή, είχε τονίσει πως δεν επιθυμεί να σχολιάσει όσα συμβαίνουν ανάμεσα στον Φίλιππο Μιχόπουλο και την πρώην σύντροφό του.
- Ο Τραμπ έκανε τη νύχτα-μέρα: Η ανύπαρκτη ιστορία που παρουσίασε ως πραγματικό γεγονός
- Η νέα ημερομηνία των εκλογών, η εκτίμηση του Ανδρουλάκη και τα καλά νέα για το βουνό των Θεών
- Οι κοσμογονικές αλλαγές στον ΑΝΤ1 και η «Σιδηρία Κυρία» που βρίσκεται μια ανάσα μακριά
- Ένας κεντρικός χαρακτήρας της Οδύσσειας του Νόλαν δεν υπάρχει πουθενά στον Όμηρο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.