Μενού
Στιγμιότυπο από την εκπομπή «Dragons' Den»
Στιγμιότυπο από την εκπομπή «Dragons' Den» | (TikTok @Dragons’ Den Greece)
  • Α-
  • Α+

Η αυλαία των διαπραγματεύσεων στο Dragons' Den έπεσε για 2η χρονιά την Παρασκευή (5/4) και μέσα σε 12 επεισόδια προβολής του έγιναν πολλές επενδύσεις σε επιχειρηματίες που εντυπωσίασαν με τις ιδέες τους.

Στο φινάλε του β' κύκλου βρέθηκαν στο πλατό o Μιχάλης Φιλιππίδης μαζί με τον Γιώργο Καραπλή και τον Βασίλη Γραμματίκα, προκειμένου να παρουσιάσουν αναλυτικά στους επενδυτές την ιδέα τους. 

Οι τρεις συνεργάτες παρουσίασαν στους Dragons μία πατενταρισμένη συσκευή μεγάλης εξοικονόμησης ενέργειας για ζεστό νερό και θέρμανση. Πρόκειται για μία συσκευή που διαχειρίζεται την παραγόμενη ενέργεια από ηλιακούς συλλέκτες νερού και στη συνέχεια το μεταφέρουν στα δοχεία boiler και λειτουργεί χωρίς ρεύμα, με αποτέλεσμα να μειώνεται πάρα πολυ το κόστος για το ζεστό νερό που χρησιμοποιεί ένα σπίτι.

Δείτε εδώ: Ο πιο σκληρός διαπραγματευτής του Cash or Trash - Απογείωσε την τιμή

Ζήτησαν 3.500.000 ευρώ για το 65%, με τον Λέοντα Γιοχάη να κάνει τελικά συμφωνία μαζί τους, αφού πρώτα έθεσε τις προϋποθέσεις του.

@dragonsdengr

Το πιο τρελό ποσό που έχει ακουστεί ποτέ στο Dragons’ Den είναι εδώ! 🤑 O Μιχαήλ Φιλιππίδης, ο Γιώργος Καραπλής και ο Βασίλης Γραμματίκας παρουσίασαν την Enerfil «Διγενής», την πατενταρισμένη συσκευή μεγάλης εξοικονόμησης ενέργειας για ζεστό νερό και θέρμανση και έδωσαν χέρια με τον Λέων, σε μία επική συμφωνία. #DragonsDenGR #DragonsDenGreece #DragonsDen #EimaiMesa #now #tunein #ant1tv

♬ original sound - Dragons’ Den Greece

Δείτε επίσης:

Έκλειψη Ηλίου: Εντυπωσιακές εικόνες σε ΗΠΑ, Καναδά και Μεξικό - Το φαινόμενο πάνω από γνωστά μνημεία

Η υπόγεια «πόλη» που κρύβεται κάτω από την Αθήνα - Λίγοι γνωρίζουν τι υπάρχει

Συγκινεί ο Σωκράτης Φάμελλος για την απώλεια της συζύγου του - «Δεν ήμουν τόσο παρών πάντα»

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA