Πρεμιέρα με την πρωινή ενημερωτική εκπομπή «Καλημέρα» έκανε σήμερα, Σάββατο (31/8) η δημοσιογράφος Φαίη Μαυραγάνη, μετά τη σχετική συμφωνία που έκανε με τον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΪ.
Η Φαίη Μαυραγάνη καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΣΚΑΪ, και όχι μόνο, μετά τη λήξη του συμβολαίου της με τον ΑΝΤ1, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Είναι όνομα και πράγμα η καλημέρα μας, γιατί φέρει το ίδιο όνομα η εκπομπή».
«Μας βρίσκει εδώ στον ΣΚΑΪ για 12η χρονιά, 12η πρωινή καλημέρα, 12 χρόνια πρωινές καλημέρες, έχω περάσει από Ε, από Open, από ΑΝΤ1 και βρίσκομαι τώρα στον ΣΚΑΪ, σ' έναν ΣΚΑΪ που θα πω πως είναι οι άνθρωποί του. Με αγκάλιασαν, μας καλωσόρισαν» συνέχισε η Φαίη Μαυραγάνη.
Η Φαίη Μαυραγάνη, στη συνέχεια, παρουσίασε τους συντελεστές της εκπομπής της, ενώ υπενθυμίζεται πως αντικατέστησε τον Γιώργο Αυτιά στην εκπομπή, αφού ο δημοσιογράφος εξελέγη ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία.
- Πύρινος εφιάλτης σε Γαλλία και Ισπανία: Δραματική η κατάσταση στο Μπορντό – Στην Άβιλα τα ελληνικά αεροσκάφη
- Βάσεις 2026: Αυτή είναι η σχολή που έχει μόνο τέσσερις εισακτέους φέτος
- Πανσέληνος Ιουλίου: Πότε θα δούμε στον ουρανό το «Φεγγάρι του Ελαφιού»
- Axios: Το πρόσωπο που έπεισε τον Τραμπ για τον τερματισμό των βομβαρδισμών στο Ορμούζ
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.