Μενού
Φαίη Σκορδά σε Άρη Καβατζίκη για το τέλος της συνεργασίας τους: «Με είχες εκνευρίσει πάρα πολύ»
Φαίη Σκορδά, Άρης Καβατζίκης | (Glomex / Mega TV)
  • Α-
  • Α+

Η Φαίη Σκορδά υποδέχθηκε το πρωί της Μεγάλης Τρίτης (15/4) τον Άρη Καβατζίκη στο πλατό της εκπομπής Buongiorno και μίλησαν για την επαγγελματική του πορεία, τις σπουδές του και την απώλεια του αδερφού του και της μητέρας του.

Στο ξεκίνημα της κουβέντας τους ωστόσο ξεκαθάρισαν και κάποια πράγματα σχετικά με το τέλος της συνεργασίας τους πριν από κάποια χρόνια. «Πριν ξεκινήσω να σας πω ότι με είχε εκνευρίσει πάρα πολύ κάποιες φορές γιατί… τώρα μην πω… Γιατί δεν ήθελα ποτέ να φύγεις από την εκπομπή. Ας μην μπούμε σε αυτή τη συζήτηση. Είχα εκνευριστεί πάρα πολύ εκείνο το καλοκαίρι 31 Αυγούστου».

«Air Condition θέλω τώρα…» είπε ο Άρης Καβατζίκης και η Φαίη Σκορδά είπε: «Όταν όμως την επόμενη μέρα λες για έναν άνθρωπο ότι εγώ τον αγαπώ το ίδιο και θέλω στη ζωή μου να υπάρχει, αυτό είναι πάνω απ’ όλα».

Στη συνέχεια, ο Άρης Καβατζίκης εξιστόρησε τι ακριβώς είχε συμβεί. «Για μένα ήταν το πιο δύσκολο καλοκαίρι της ζωής μου επαγγελματικά, γιατί είχα δύο προτάσεις κι εκείνο το καλοκαίρι ομολογώ πως δεν είχα φερθεί με τον τρόπο που θα ήθελα. Από τη μία πλευρά ήταν η εκπομπή σου και από την άλλη πλευρά ήταν εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου που ήταν τότε στο Star. Είχα αφήσει τα πράγματα να κυλάνε γιατί ουσιαστικά ήθελα να είμαι με τη φίλη μου από τη Θεσσαλονίκη που τη γνώριζα πολλά χρόνια και είχαμε μια σχέση αγάπης και ουσίας και με την Φαίη που την θεωρώ μια φοβερή επαγγελματία.

Δεν ήταν επαγγελματικό, το έχω μετανιώσει πολύ που το έκανα αυτό το πράγμα και κυρίως στην Κατερίνα. Τότε είχα έρθει σε εσένα και ο λόγος ήταν μια συνομιλία μας που μου λες: ‘Άκου, για να σε ξεμπλοκάρω, είτε έρθεις σε μένα είτε πας στην Κατερίνα, για μένα θα είσαι ο Άρης μου, δεν θα αλλάξει τίποτα, δεν θα κάνω τίποτα που να σε θίγει επαγγελματικά ή να σε προσβάλει. Εκείνο το απόγευμα με κέρδισες, ήρθα», ανέφερε ο Άρης Καβατζίκης.

Άρης Καβατζίκης: «Μου στοίχησε τη σχέση μου με την Κατερίνα Καραβάτου»

«Βέβαια, αυτό που έκανα μου στοίχησε στη σχέση μου με την Κατερίνα πάρα πολύ, γιατί σχεδόν έχασα μια φίλη. Ήταν δικό μου το σφάλμα και μου δίνεται η ευκαιρία να ζητήσω δημόσια συγγνώμη γιατί η Κατερίνα δεν έχει αναφερθεί ποτέ σε αυτό, αλλά ήταν μια δύσκολη στιγμή».

«Τη δεύτερη φορά που σας εγκατέλειψα, εκείνο το καλοκαίρι, ήταν πάλι προσωπικοί οι λόγοι, τους οποίους εμείς τους γνωρίζουμε», κατέληξε ο Άρης Καβατζίκης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA