Μενού
remos-foureira
Ελένη Φουρέιρα και Αντώνης Ρέμος | NDP Photos
  • Α-
  • Α+

Μετά τις 20 Σεπτεμβρίου προγραμματίζεται η πρεμιέρα του «Fame Story» στη συχνότητα του Star και η κριτική επιτροπή εκτός απρόοπτου κλείδωσε: Θα είναι ο Αντώνης Ρέμος όπως είχε γράψει το Reader, o CEO της Panik Records Γιώργος Αρσενάκος, η Ελένη Φουρέϊρα που θα συνεργαστεί το Χειμώνα με τον Αντώνη Ρέμο στο «NOX» και ο τράπερ Light. Τρία ονόματα που είχαν ακουστεί έντονα δεν θα είναι λόγω ανειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Η Άννα Βίσση προετοιμάζει στα τέλη Σεπτέμβρη τη μεγάλη συναυλία της στην Κύπρο για τα 50 χρόνια της καριέρας της, η Δέσποινα Βανδή ετοιμάζει περιοδεία εκτός Ελλάδος και το ίδιο ισχύει και για τον Κωνσταντίνο Αργυρό που θα βρίσκεται τον Νοέμβριο στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Η περιοδεία του δημοφιλή Έλληνα καλλιτέχνη στην Αμερική ήταν άλλωστε και ο λόγος που αρνήθηκε και δεύτερη τηλεοπτική πρόταση, αυτή του ΑΝΤ1 για μια μουσική εκπομπή με οδοιπορικά ανά την Ελλάδα.

Το ενδιαφέρον τώρα για τη Μουσική Ακαδημία του STAR που κατά πάσα πιθανότητα θα στεγαστεί στις εγκαταστάσεις της Barking Well Media στην Κάντζα είναι το team των καθηγητών. Έκλεισε ήδη ως δασκάλα η Μαρία Σολωμού ενώ ακούγεται έντονα και το όνομα της Τζούλι Μασίνο. Η τελική ομάδα διδασκαλίας του «Fame Story» κλείνει τις επόμενες μέρες σχεδόν ταυτόχρονα με αυτή των σπουδαστών. Η μέρα του Live δεν έχει ακόμη κλειδώσει. Επικρατέστερη είναι η Παρασκευή χωρίς βέβαια να αποκλείονται τα βράδια του Σαββατοκύριακου. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA