Μενού
fame-story
Fame Story | @famestorygreece - Instagram
  • Α-
  • Α+

Πρεμιέρα το Σάββατο (30/9) για το Fame Story στο Star με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη και στις θέσεις της κριτικής επιτροπής τους Αντώνη Ρέμο, Ελένη Φουρέιρα, Light και Γιώργο Αρσενάκο. 

Η Μουσική Ακαδημία επέστρεψε στην ελληνική τηλεόραση μετά από αρκετά χρόνια και 18 υποψήφιοι παίκτες ανέβηκαν στη σκηνή, διεκδικώντας μια θέση στο Fame Story. 

Από αυτούς, οι 16 κατάφεραν να κερδίσουν μια θέση στο Fame Story, το οποίο υπενθυμίζεται ότι στο παρελθόν προβλήθηκε για τέσσερις σεζόν από το 2002 μέχρι το 2006 από τον ΑΝΤ1. 

Όσον αφορά την τηλεθέαση, σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, το τηλεοπτικό κοινό επεφύλασσε θερμή υποδοχή στο Fame Story αφού το τάλεντ σόου του Star σημείωσε στο δυναμικό κοινό μέσο όρο 17,3%, με το υψηλότερο ποσοστό του να είναι το 23,3% στο τέταρτο 01:15 – 01:30, ενώ στο γενικό σύνολο συγκέντρωσε μέσο όρο 18,8% αντίστοιχα, αγγίζοντας το 26,4% κατά το τέταρτο 01:15 – 01:30.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA