Μενού
Ο Φάνης Μουρατίδης σε σκηνή από τη σειρά «Maestro»
Ο Φάνης Μουρατίδης σε σκηνή από τη σειρά «Maestro» | (Instagram @maestroinblue.tvseries)
  • Α-
  • Α+

Ο Φάνης Μουρατίδης παραχώρησε συνέντευξη στον Άρη Καβατζίκη και την εκπομπή «Πάμε Δανάη» και μεταξύ άλλων μίλησε για τη σειρά Maestro στην οποία πρωταγωνιστεί, με τον δεύτερο κύκλο της να αναμένεται στο Mega.

Ο Φάνης Μουρατίδης αποκάλυψε ότι στον νέο κύκλο έρχεται μία «ανατροπάρα», όπως είπε χαρακτηριστικά, και σημείωσε: «Η αίσθησή μου είναι ότι με το “Maestro” ο κόσμος κάτι σαν να κατάλαβε περισσότερο για μένα. Ξανακοίταξε τις ταμπέλες και τις ταυτότητες στα πράγματα».

«Στη σειρά μπαίνει και ο Κώστας Μπερικόπουλος ως αστυνομικός. Δεν θα πω τίποτε ούτε για τον Γιάννη Τσορτέκη, που δολοφονείται στον πρώτο κύκλο. Θα μείνω εχέμυθος. Το μόνο που μπορώ να αποκαλύψω για τον ηρώα που υποδύομαι, τον δήμαρχο, είναι ότι η προσωπική του ζωή αλλάζει. Είναι πολύ πιθανό ο δεύτερος κύκλος του “Maestro” να αποτελείται από δύο μέρη» δήλωσε ο ηθοποιός.

«Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στην αναλογία άνθρωπος - καλλιτέχνης έχει πάει την εξίσωση σε ανώτερο επίπεδο. Έχει αισθητική και παιδεία» συμπλήρωσε και έδωσε συγχαρητήρια στους γονείς του δημιουργού του “Maestro”, γιατί, όπως είπε, «έκαναν αυτό το παιδί, που είναι εξαιρετικός άνθρωπος, έτοιμος ανά πάσα στιγμή να σταθεί στους συνεργάτες του. Αν ο Χριστόφορος υψώσει τη φωνή σε κάποιο γύρισμα, θα έχει σίγουρα δίκιο, κι όμως θα ζητήσει συγγνώμη που την εννοεί και όχι για δημοσιές σχέσεις».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA