Η ανανεωμένη «Φάρμα» κάνει πρεμιέρα την ερχόμενη Δευτέρα (25/9) στις 21.00 στο Star με παρουσιαστή τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και τόσο ο ίδιος όσο και ο σταθμός υπόσχονται ότι αυτό που θα δούμε δεν έχει καμία σχέση με όσα είχαμε δει στους προηγούμενους κύκλους του ριάλιτι που είχαν προβληθεί από τον ΑΝΤ1 και το Mega στο παρελθόν.
Το Star κυκλοφόρησε το τρέιλερ για το πρώτο επεισόδιο και είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τους παίκτες που θα κληθούν να αναμετρηθούν με την ελληνική ύπαιθρο και τις όποιες αντιξοότητες θα βρουν στην πορεία του παιχνιδιού.
«Σήμερα ξεκινάει αυτό το πανέμορφο ταξίδι», λέει στο τρέιλερ ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ενώ βλέπουμε τα πρώτα πλάνα τόσο από τη φάρμα στην οποία θα μείνουν οι παίκτες το επόμενο διάστημα όσο και από το γύρω τοπίο.
«Αυτό που αντίκρισα ήταν κάτι μοναδικό», «ρεύμα δεν έχει», «λείπουν δύο κρεβάτια», είναι μερικές από τις δηλώσεις των παικτών στην κάμερα του ριάλιτι του Star, το οποίο θα έχει να αντιμετωπίσει όλες τις σειρές μυθοπλασίας που θα προβάλλονται την ίδια ώρα στα απέναντι κανάλια: «Σασμό», «Γη της Ελιάς», «Μάγισσα» και «Πανθέους».
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.