Μενού
firstdate
Η Μαρία και η Μαρία, το πρώτο ΛΟΑΤΚΙ+ ζευγάρι στο First Dates | YouTube
  • Α-
  • Α+

Η Μαρία 22 ετών από Θεσσαλονίκη και η Μαρία 22 ετών από την Αθήνα με καταγωγή από την Ουκρανία που σπουδάζει στο Μαθηματικό. Και οι δυο με ροζ μαλλί πήγαν στο First Dates και ήταν το ΛΟΑΤΚΙ+ ζευγάρι της εκπομπής!

«Χαίρομαι που είμαι το πρώτο gay κορίτσι στο First Dates» είπε η Μαρία και παραδέχθηκε ότι την έχει πέσει σε πολλές στρέιτ κοπέλες αλλά αυτό μόνο σε καλό της έχει βγει «Την έχω πέσει σε πάρα πολλές και δε μου έχει τύχει σε κακό. Μου έχει βγει σε καλό γιατί ήμουν πάντα η εξαίρεση. Και μπορεί να συνεχίσει να είμαι. Έχω πάρα πολύ καλό τρόπο» ανέφερε η Μαρία μην μπορώντας να πάρει το βλέμμα της επάνω από τη Ζενεβιέβ Μαζαρί την οποία φλέρταρε λέγοντάς της πως «είσαι ωραία γυναίκα, αγχώνεις με το βλέμμα σου»!

Η έτερη Μαρία, ετών 22 από Αθήνα ήρθε για να βρει το ταίρι της τραβώντας τα βλέμματα της Ζεν με τα ροζ μαλλιά. Μάλιστα, η ίδια ως λεσβία κοπέλα θέλει να σπάσει λίγο τα στερεότυπα που υπάρχουν στην κοινωνία μας ιδίως με το εάν το ραντεβού καταλήξει σε σχέση.

Τα κοινά αυτά στοιχεία τις έκαναν να είναι πιο άνετες στην αρχή της συζήτησης, με τη Ζεν να περιμένει η ροζ νεραϊδόσκονη να κάνει το θαύμα της αν και τελικά φαίνεται πως το ραντεβού αυτό δε θα έχει ευτυχή κατάληψη καθώς οι δυο κοπέλες αποφάσισαν πως δε θα ήθελαν να βγουν δεύτερο ραντεβού εκτός και αν αυτό μείνει στο... φιλικό, όπως είπε η Μαρία από τη Θεσσαλονίκη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA