Μενού
nikolouli
Η Αγγελική Νικολούλη ζήτησε... δροσιά | Mega / Glomex
  • Α-
  • Α+

Λίγο η υπόθεση της μυστηριώδους εξαφάνισης του 46χρονου προγραμματιστή Νίκου Κλειδώνη, λίγο τα έντονα φώτα μέσα στο στούντιο απ' όπου μεταδίδεται «ζωντανά» η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» και η Αγγελική Νικολούλη ήρθε και... «φούντωσε»!

Την ώρα που η γνωστή δημοσιογράφος μετέδιδε τις τελευταίες πληροφορίες σχετικά με μια υπόθεση εξαφάνισης, απευθύνθηκε στο κοντρόλ και έκανε τα παράπονα της. «Εμένα μπορείτε να μου δώσετε λίγο δροσιά; Τη χρειάζομαι. Έτσι; Σας το είπα και πριν» είπε αρχικά η Αγγελική Νικολούλη έχοντας μετατρέψει τα χαρτιά της σε αυτοσχέδια βεντάλια και στη συνέχεια χαμογελώντας τόνισε: «Έχει πάρει φωτιά το κέντρο. Τόσες ωραίες γυναίκες μέσα εδώ... Το λέγαμε. Πού να αντέξουμε; Πώς να αντέξουν οι άνδρες, δηλαδή, αλλά μοιραία κάηκα και εγώ».

Η συγκεκριμένη αναφορά της δημοσιογράφου έγινε αντιληπτή και από τους τηλεθεατές της εκπομπής οι οποίοι μέσω Χ (πρώην Twitter) ζήτησαν από την παραγωγή της εκπομπής να ικανοποιήσει το αίτημα της παρουσιάστριας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA