Μενού
tunel
Ο αγνοούμενος Νίκος Κλειδώνης | Mega / Glomex
  • Α-
  • Α+

Μυστήριο αποτελεί η εξαφάνιση του 46χρονου Νίκου Κλειδώνη από το Κορωπί, με την οικογένεια και τους φίλους του να αγωνιούν για την τύχη του. Η μητέρα του 46χρονου απευθύνθηκε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ», αναζητώντας τα ίχνη του γιου της.

«Όλα αυτά, ότι έκανα ότι μπόρεσα και κατάφερα στη ζωή μου είναι περασμένα. Αυτό που θέλω σήμερα και το ζητώ με όλη τη δύναμη της καρδιάς μου είναι το παιδί μου. Θέλω να του πω ''που είσαι;''», είπε η κ. Αγγελική ξεσπώντας σε κλάματα. «Μπαίνουμε με ελπίδα και αισιοδοξία, ότι αυτή τη νύχτα θα μάθουμε κάτι», είπε στη μητέρα του 46χρονου η Αγγελική Νικολούλη. «Εύχομαι με τη δύναμη του Θεού και της ψυχής της δικής σας να κάνετε κάτι, γιατί εγώ δεν ήμουν καλή μητέρα. Ήμουν πολύ αγνή, πολύ αγγελένια. Δεν είχα πονηριά και τον μεγάλωσα με πολλή αγάπη», συμπλήρωσε η μητέρα του Νίκου Κλειδώνη.

«Ήταν άγριος και τρομερά φοβισμένος»

«Πανέξυπνος… Αλλά αγαθός στην ψυχή». Έτσι χαρακτηρίζει τον αγνοούμενο μοναχογιό της, η κυρία Αγγελική. Ανέφερε, πως ο Νίκος Κλειδώνης είχε δυο ερωτικές απογοητεύσεις στη ζωή του: «Είχε μια σχέση επτάμιση χρόνια και ένα βράδυ είπαν «καληνύχτα». Δεν ξαναμίλησαν και δεν ξαναείδε ο ένας τον άλλο. Αργότερα γνώρισε μια κοπέλα που είχε τραγική κατάληξη, έπεσε με το αυτοκίνητό της σε ένα αρδευτικό κανάλι και πνίγηκε. Ήταν έγκυος και όλο αυτό τον είχε επηρεάσει».

Όμως η ζωή του έφερε και άλλες δυσκολίες. Την ημέρα που εξαφανίστηκε είχε πάει στο σπίτι του να τον δει και ανατράπηκαν τα πάντα.

«Ανοίγω, μπαίνω και τον βλέπω στο διάδρομο. Ήταν άγριος και τρομερά φοβισμένος. Πήγα να κόψω μερικά φραγκόσυκα και όταν γύρισα ο Νίκος έλειπε. Περίμενα ώρες, είδα ότι δεν έρχεται και του άφησα σημείωμα να μου τηλεφωνήσει. Ήρθα στο σπίτι και την επόμενη μέρα και ο Νίκος δεν είχε γυρίσει. Τον κάλεσα τον ξανακάλεσα και ακόμα καλώ αλλά δεν έχει απαντήσει. Η αστυνομία μου είπε ότι έδωσε το τελευταίο στίγμα στην Γλυφάδα».

Η αποκαλυπτική μαρτυρία φίλου του

Η κάμερα της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» πήγε στην περιοχή του Άγιου Δημητρίου στο Κορωπί, στον τόπο όπου διέμενε ο Νίκος Κλειδώνης το τελευταίο διάστημα. Μαζί με τον ρεπόρτερ ήταν και ένας φίλος του αγνοούμενου, που ο ίδιος εμπιστευόταν. Όπως ανέφερε η τελευταία φορά που τον είδε ήταν περίπου πέντε μέρες πριν εξαφανιστεί. Ο Νίκος είχε πάει επίσκεψη στο σπίτι του, στο Φάληρο και «Ήταν γενικά αγχωμένος. Τον κάλεσε κάποιος στο τηλέφωνο και μετά βιαζόταν να φύγει…», είπε χαρακτηριστικά.

Για την εξαφάνιση του ενημερώθηκε μια εβδομάδα μετά, από την Ασφάλεια και προσπάθησε και ο ίδιος να δει τι στοιχεία θα μπορούσε να βρει από τη γειτονιά αλλά κανείς δεν ήξερε κάτι.

Μίλησε και για μια «Παναγιώτα» που είχε γνωρίσει ο Νίκος και του άρεσε, η οποία πιθανότατα μένει στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου στο Κορωπί. Του είχε δείξει και κάποιες φωτογραφίες από μια μελαχρινή, κοπέλα αλλά δεν ξέρει αν είναι σίγουρα αυτή.

Το μυστήριο με την επένδυση σε κρυπτονομίσματα

Πάνω από δύο μήνες από την εξαφάνιση του Νίκου Κλειδώνη, και ο φίλος του ανοίγει με τις δηλώσεις του ένα παράθυρο ερευνών. Αναφέρεται στις επενδύσεις που έκανε ο αγνοούμενος σε κρυπτονόμισμα μεγάλου χρηματικού ποσού που ο ίδιος όπως λέει, είχε δει.

Για αυτή την επένδυση δεν ήξερε κανείς παρά μόνο αυτός. Τον ανησύχησαν όμως τα όσα του είχε πει πριν χαθεί.

«Μου είπε πως αν πάθει κάτι να μου δώσει τους κωδικούς η μητέρα του, αλλά εγώ το πέρασα έτσι, δεν τον πήρα στα σοβαρά. Τώρα που χάθηκε αναρωτιέμαι τι να του συνέβη. Άνοιξε η γη και τον καταπιε…».

Η μητέρα του Νίκου αναφέρεται σε κάτι που συνέβη μετά την εξαφάνισή του. «Μια μέρα έφευγα από εδώ, από το σπίτι στο Κορωπί και μόλις έστριψα στο δρόμο, σταμάτησε δίπλα μου ένα αυτοκίνητο και ήταν ο φίλος του Νίκου. Εγώ πήγαινα στην Βάρκιζα και μου πρότεινε να με πάει εκείνος. Στο δρόμο μου είπε να έχω τον νου μου μη χάσω τα «στικάκια», γιατί ο Νίκος είχε μέσα ένα μεγάλο πόσο. Του απάντησα πως εγώ δεν έχω τίποτα σπίτι και ό,τι υπήρχε, βρίσκεται στα χέρια των δικηγόρων μου».

«Φοβάμαι ότι τον σκότωσαν»

Δημοσιογράφος της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» βρέθηκε στη γειτονιά του 46χρονου προγραμματιστή, που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς από το σπίτι του το πρωί της Δευτέρας 28 Αυγούστου. Μίλησε με ένα γείτονα του, αλλά και με μητέρα φίλου του, η οποία «τον γνώριζε πολύ καλά». Ο γείτονας του που μένει ακριβώς απέναντι ανέφερε πως εκείνη την ώρα που ο Νίκος εξαφανίστηκε, ήταν στην αυλή του αλλά δεν είδε κάτι. «Τον βλέπαμε που πήγαινε στην δουλειά. Πολλά πολλά δεν ξέρω, καλό παιδί φαινόταν, από εκεί και πέρα τι κρύβει ο καθένας μέσα του δεν ξέρω. Ήρεμος ήταν, ήσυχος», τόνισε ο γείτονας.

«Κάθε μέρα ο άντρας μου τον παίρνει τηλέφωνο, αλλά είναι κλειστό, ενώ στην αρχή λειτουργούσε… Εγώ δεν ξέρω παιδιά, φοβάμαι ότι τον σκοτώσαν», είπε στην κάμερα της εκπομπής η μητέρα του φίλου του.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της, ο Νίκος Κλειδώνης, δεν ήταν ιδιαίτερα ομιλητικός αλλά είχε πει σε εκείνη και στον άντρα της ότι φοβόταν κάποιον και ήταν ανήσυχος. «Πιστεύω ότι είναι κάποιος από την περιοχή αυτός που πρέπει να τον απειλούσε», είπε χαρακτηριστικά. «Δεν μας είπε κάτι να βγάλουμε και εμείς άκρη, για ποιον λόγο φοβάται. Για αυτό είχα πει και στην μητέρα του όταν χάθηκε, να πάει στην αστυνομία. Πάρα πολύ μυστήριο, έτσι ξαφνικά να χαθεί ένα ολόκληρο παλικάρι».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA