Μενού
ahaia_mora
Ειρήνη Μουρτζούκου | Φως στο Τούνελ
  • Α-
  • Α+

«Μυστήριο» παραμένουν οι θάνατοι δυο βρεφών μιας νεαρής μητέρας από την Κάτω Αχαΐα. Τα δυο κοριτσάκια χάθηκαν μέσα σε 15 μήνες. Το ένα ήταν δύο μηνών και το άλλο μόλις είκοσι ημερών. Η μητέρα αναζητά απαντήσεις για τον αιφνίδιο θάνατο των παιδιών της, αφού δεν μπορεί να καταλάβει το τι έχει συμβεί. Η εκπομπή «Φως στο Τούνελ», όπως ανέφερε η Αγγελική Νικολούλη, γνώριζε την υπόθεση αυτή αλλά περίμενε συγκεκριμένα στοιχεία για τη δημοσιοποίηση.

Η μητέρα, Ειρήνη Μουρτζούκου, μίλησε από την πρώτη μέρα στην εκπομπή για όσα συνέβησαν. Αναφέρθηκε στο κοριτσάκι που έφυγε πρόσφατα στο «Αγία Σοφία»: «Το παιδί χλόμιαζε, γύρναγε τα ματάκια της και χανόταν. Την τρίτη φορά ήταν πιο σοβαρό το επεισόδιο και της αύξησαν τη δοσολογία του φαρμάκου και εγώ είπα γιατί να γίνει αυτό αφού είναι βρέφος ακόμα, λέει με ήρεμη φωνή. Ξαφνικά μέσα σε μια μέρα το παιδί μου έφυγε από τη ζωή».

Η μητέρα ζήτησε γονιδιακό έλεγχο και αναμένονται τα αποτελέσματα. Αναφέρθηκε και στο πρώτο της παιδί το οποίο πέθανε δεκαπέντε μήνες πριν, αιφνίδια στην κούνια, χωρίς να έχουν αποφανθεί επίσημα οι αρχές για τα ακριβή αίτια θανάτου. Πριν δέκα χρόνια η μητέρα είχε χάσει και την 17 μηνών αδερφή της.

Τι λένε από το νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας»

Η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη έλαβε πληροφορίες από πηγές μέσα από το νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» Πατρών, οι οποίες δίνουν μια νέα οπτική πίσω από τον μυστηριώδη θάνατο του πρώτου παιδιού της νεαρής μητέρας.

«Το παιδί γεννήθηκε 1η Ιουνίου του 2022. Έμεινε περίπου 6-7 μέρες και μετά πήρε εξιτήριο. Όλες οι εξετάσεις του ήταν φυσιολογικές όταν πήρε εξιτήριο από εμάς. Το παιδί ήταν καλά. Ως είθισται δύο μέρες μετά το εξιτήριο, έγινε επανέλεγχος στο νεογνό και διαπιστώθηκε πως ήταν απόλυτα καλά. Από τη μονάδα νεογνών του νοσοκομείου συστήθηκε για τις όποιες επιπλέον εξετάσεις του νεογνού να γίνουν με ραντεβού στο Καραμανδάνειο. Δε φεύγει ποτέ παιδί από εμάς, αν δεν είναι καλά», αναφέρουν οι πηγές στο «Τούνελ».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA