Ένα αίτημα που ακουγόταν συχνά από τους οπαδούς (ναι, έχει και τέτοιους) της εκπομπής Φως στο Τούνελ έγινε πραγματικότητα. Στην αρχή της πρώτης εκπομπής της νέας σεζόν η Αγγελική Νικολούλη καλοσώρισε τον Θανάση Κατερινόπουλο ο οποίος επιστρέφει σε γνώριμα, για τον ίδιο λημέρια!
«Ένας φίλος είπε απόψε από τα παλιά...», είπε η Αγγελική Νικολούλη και τόνισε πως ο Θανάσης Κατερινόπουλος με την εμπειρία του θα βοηθήσει στις έρευνες που κάνει το «Φως στο Τούνελ».
Από την πλευρά του ο έμπειρος αστυνομικός... χαμογελαστός ευχαρίστησε την παρουσιάστρια της εκπομπής και τόνισε πως είναι πολύ χαρούμενος που επέστρεψε και πως θα δίνει και αυτός τον καλύτερό του εαυτό προκειμένου να πέφτει άπλετο φως στις υποθέσεις που θα απασχολούν την εκπομπή.
Όπως ήταν φυσικό η παρουσίαση του Θανάση Κατερινόπουλου από την Αγγελική Νικολούλη προκάλεσε... έκσταση στους χρήστες του X (πρώηνTwitter) οι οποίοι αποθέωσαν τόσο τον έμπειρο πρώην αξιωματικό της ΕΛΑΣ όσο και την παρουσιάστρια.
- Γιατί «φλέγεται» ξανά ο Λίβανος και πώς το Ισραήλ τινάζει στον αέρα την ιστορική συμφωνία ΗΠΑ - Ιράν
- Η παραλία Ποτάμι στη Σάμο είναι η πιο επικίνδυνη στην Ελλάδα και έχει τον πιο απότομο βυθό
- Η Έλενα Παπαρίζου εμφανίστηκε με ανανεωμένο καλοκαιρινό λουκ στα MAD VMA και ακόμα παραμιλάμε
- Πολυμήχανη Ελληνίδα ανακάλυψε τον μοναδικό τρόπο για να φάμε λαγοκέφαλο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.