Την Παρασκευή 21 Μαρτίου, το «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη συμπλήρωσε τις 1.000 εκπομπές και, όπως υποσχέθηκαν οι συντελεστές της, θα συνεχίσει με την ίδια δυναμική και αποτελεσματικότητα το δύσκολο έργο της.
Μετά από 30 επιτυχημένες σεζόν, 4.000 ώρες live τηλεοπτικού αέρα και 1.000 νύχτες αγωνίας, έρευνας και αποκαλύψεων, η Αγγελική Νικολούλη και η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» έφτασαν τις 1.000 εκπομπές και το... γιόρτασαν με μία τούρτα και μπόλικη νοσταλγία.
Η μακροβιότερη εκπομπή έρευνας της ελληνικής τηλεόρασης και η έμπειρη δημοσιογράφος έχουν συμβάλει στην εξιχνίαση 29 δολοφονιών και στην εύρεση 1.860 αγνοουμένων.
Η Αγγελική Νικολούλη έχει αποσπάσει βραβεία και διακρίσεις, η μεγαλύτερή της κατάκτηση όμως είναι η διαχρονική προτίμηση του κοινού.
«Απόψε είναι μια ιδιαίτερα βραδιά για όλους εμάς στο ''Τούνελ'' γιατί τα χιλιάσαμε», είπε εμφανώς συγκινημένη η Αγγελική Νικολούλη και στη συνέχεια προβλήθηκε ένα μικρό απόσπασμα από την πρώτη εκπομπή αλλά και με όλες τις σημαντικές στιγμές της εκπομπής στο πέρασμα του χρόνου.
Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.