Μενού
tounel
Το αυτοκίνητο του άτυχου επιχειρηματία | Mega
  • Α-
  • Α+

Στη Βάρδα Ηλείας βρέθηκε το «Φως στο Τούνελ». Ακολούθησε ίχνη, κατέγραψε μαρτυρίες, ερεύνησε στοιχεία, για να ρίξει φως στον μυστηριώδη θάνατο του επιχειρηματία Σάκη Γκολφίνου. Ένα σήμα για φωτιά στο δάσος του Κουνουπελίου, σήμανε τον συναγερμό στην πυροσβεστική. Η ώρα ήταν 21.30 το βράδυ του Σαββάτου 9 Σεπτεμβρίου. Στο σημείο υπήρχαν δύο εστίες φωτιάς, με λίγα μέτρα απόσταση μεταξύ τους. Όταν οι φλόγες έσβησαν, στην καρδιά του δάσους αποκαλύφθηκε η φρίκη. Το αυτοκίνητο του άτυχου 46χρονου άνδρα ήταν καμένο, δίπλα στο απανθρακωμένο πτώμα του.

Την ίδια ώρα, η κουβέντα στο στούντιο της εκπομπής έχει «ανάψει» με τους καλεσμένους της Αγγελικής Νικολούλη πως είναι κάτι παραπάνω από ξεκάθαρο πως το σκηνικό μέσα στο δάσος είναι ένα στημένο σκηνικό και πως, όπως τόνισε ο Θανάσης Κατερινόπουλος που επέστρεψε στο «Φως στο Τούνελ», το πιθανότερο σενάριο είναι να σκότωσαν τον επιχειρηματία σε άλλο σημείο, να τον μετέφεραν με το αυτοκινητό του στο δάσος, γι αυτό και τα πίσω καθίσματα ήταν πεσμένα, και όταν έφτασαν εκεί, τον έβγαλαν από το όχημα και έβαλαν τη φωτιά.

«Τον έφεραν στο δάσος για να…»

Με την κάμερα της εκπομπής της Αγγελικής Νικολούλη, ο θείος του ακολούθησε τη μοιραία διαδρομή του ανιψιού του εκείνο το απόγευμα. Συγκλονισμένος από την απώλεια, πήγε για πρώτη φορά στον τόπο που το παιδί της αδερφής του βρήκε τραγικό θάνατο.

«Δεν μπορώ να σταθώ στα πόδια μου. Δεν ερχόταν εδώ. Δε θα έφερνε το αυτοκίνητο εδώ με τίποτα. Το γυάλιζε όλη μέρα. Δε θα το έβαζε μέσα στα κλαδιά για να το γρατζουνίσει. Το πρόσεχε το αμάξι του σαν τα μάτια του. Ακόμα και να τον κυνηγούσε κάποιος δε θα ερχόταν σε αυτό το σημείο, σε αδιέξοδο. Θα πήγαινε στην Καλόγρια, στην παραλία από το Κουνουπέλι».

 

Τα πεσμένα μπροστινά καθίσματα του αυτοκινήτου, η ανοιχτή πίσω πόρτα και η θέση που βρέθηκε το καμένο σώμα του Σάκη, προδίδουν ενοχή τρίτων λέει στο «Τούνελ» ο θείος του.

«Το αμάξι πιστεύω το έφερε άλλος εδώ. Με τη φωτιά ήθελαν να κρύψουν τα ίχνη τους και μέχρι στιγμής το έχουν καταφέρει. Κάποιος ήθελε να κερδίσει χρόνο για να μπορέσει να φύγει και να κρυφτεί. Κάποιος του πέταξε εύφλεκτο υλικό και τον έκαψε».

Την ύπαρξη μιας παντρεμένης γυναίκας στη ζωή του Σάκη, ανέφερε ο θείος του στο «Τούνελ», αφήνοντας αιχμές ότι ίσως θα πρέπει να ερευνηθεί ο ρόλος της στην όλη ιστορία. Κάμερες έχουν καταγράψει το τζιπ BMW του επιχειρηματία να κινείται προς το σημείο του μαρτυρικού θανάτου του, αλλά λόγω των φιμέ τζαμιών δε φαίνεται αν υπάρχει συνεπιβάτης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA