Μενού
natalia-germanoy
Ναταλία Γερμανού | NDP
  • Α-
  • Α+

Αποδοκιμαστικά ήταν τα σχόλια της Ναταλίας Γερμανού και του πάνελ του «Καλύτερα δε γίνεται» για την ατάκα «άντε κουκλίτσα μου» που είπε ο Αντώνης Κανάκης για τον Στέφανο Κασσελάκη, με αφορμή τις κινητοποιήσεις των αγροτών. 

Όλα ξεκίνησαν όταν οι Ράδιο Αρβύλα σχολίασαν την παρουσία του κ. Κασσελάκη στη Λάρισα, όπου ανέβηκε σε τρακτέρ. Στο τέλος της προβολής του σχετικού αποσπάσματος, ο Αντώνης Κανάκης σχολίασε «αχ, κυρίες και κύριοι… Τι ζούμε; Πραγματικά… Και εσείς βρε αγρότες μου, μην τους αφήνεται να σας εκμεταλλεύονται κατά αυτόν τον τρόπο… Δηλαδή έρχεται ο να ανέβει ο Στέφανος Κασσελάκης στο τρακτέρ και δεν του λέτε “κάνε μας τη χάρη άνθρωπε μου, άντε κουκλίτσα μου κάνε μας τη χάρη”».

«Η φράση αυτή δεν άρεσε ακόμη και στους πιο φανατικούς των "Αρβύλα", το "άσε μας κουκλίτσα μου" στον Στέφανο Κασσελάκη. Μπορεί να του ξέφυγε, δεν είμαι στη σκαλέτα, δεν είμαι στο μυαλό του. Το "άσε μας κουκλίτσα μου" δεν το απευθύνουμε σε αρχηγό κόμματος που έχει δηλώσει ευθέως ότι είναι ομοφυλόφιλος. Δεν το λες» είπε η Ναταλία Γερμανού

«Ακούγεται η φωνή του Γιώργου Λιάγκα στα αυτιά μου να λέει “για να το έλεγα εγώ αυτό”» είπε ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης. «Έχει δίκιο. Κάνε εικόνα τον Λιάγκα να σχολιάζει τον Στέφανο στο τρακτέρ και να λέει “άσε μας κουκλίτσα μου”. Στο σύνταγμα θα ανάβαμε φωτιά και θα τον καίγαμε ζωντανό» πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA