Η Αναστασία Γιάμαλη ήταν καλεσμένη το πρωί της Δευτέρας (23/9) στην εκπομπή «Buongiorno» και αναφερόμενη στον Στέφανο Κασσελάκη τον παρομοίασε με «Βραζιλιάνους ποδοσφαιριστές που υπόσχονται πολλά και κάνουν λίγα».
Ερωτηθείσα για τη γνώμη της και όσα έχουν γίνει στον ΣΥΡΙΖΑ, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια είπε: «Κάτι Βραζιλιάνους wonder kids που λένε ότι θα έρθουν και θα τα αλλάξουν όλα και έρχονται με όλες τις περγαμινές και πάνε στη σούπερ ομάδα και πατώνουν.
Νομίζω, είναι μια τέτοια περίπτωση ο Στέφανος Κασσελάκης. Νομίζω ότι δεν έκανε τη δουλειά που έπρεπε σε ένα κόμμα που έχει και ιστορία και εσωτερικούς συσχετισμούς και διαφορετικές απόψεις. Η πολυφωνία παλιά ήταν δύναμη του ΣΥΡΙΖΑ. Πλέον έχει γυρίσει μπούμερανγκ, όχι μόνο με ευθύνη του κ. Κασσελάκη.
Δεν επένδυσε αυτό το λαμπερό και το επικοινωνιακό και το λαιφσταιλάτο με την πολιτική που χρειάζεται για να απαντήσει στα προβλήματα. Ήταν περισσότερη η επένδυση στην επικοινωνία και όχι στην πολιτική».
Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα
- Φωτιά στο εργοστάσιο της Βιολάντα: Τα σενάρια για τα αίτια της τραγωδίας - Αγωνία για τις αγνοούμενες
- Όταν η Βιολάντα ήταν φούρνος της γειτονιάς στα Τρίκαλα: Η ιστορία της εμβληματικής βιομηχανίας
- Δήμητρα Λιάνη: Η αντίδρασή της στο άκουσμα του θανάτου της Αναστασίας Αθήνη
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.