Μενού
Ο ηθοποιός Γιλμάζ Χουσμέν
Γιλμάζ Χουσμέν | (ANT1)
  • Α-
  • Α+

Ο Γιλμάζ Χουσμέν ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «The 2Night Show» το βράδυ της Δευτέρας (26/2) στον ΑΝΤ1 και μίλησε για τη σειρά «Η Μάγισσα» στην οποία υποδύεται τον Φρίξο, ενώ αποκάλυψε ότι έχει ορνιθοφοβία. 

«Έχω ορνιθοφοβία. Υπάρχουν περιοχές που δεν μπορώ να κυκλοφορήσω. Δεν είναι μόνο με τις κότες, αλλά οτιδήποτε έχει φτερά. Αυτό είναι το θέμα μου, που έχουν φτερά και πετάνε ή δεν πετάνε. Που ίπτανται. Το ανακάλυψα από μικρή ηλικία». 

Ο ηθοποιός αποκάλυψε επίσης ότι στη σειρά, χρειάζεται να μαζέψει η παραγωγή τα πουλερικά που υπάρχουν στον στάβλο προκειμένου ο ίδιος να υποδυθεί τον ρόλο του.

«Όταν πρέπει να παίξω στη σειρά, τις μαζεύουν. Δεν μπορώ να λειτουργήσω. Έχω άλλα πράγματα να λύσω με ψυχολογική βοήθεια, θα πάω για τις κότες; Όχι, δεν θα ξεκινήσω από τις κότες. Κότες τρώω. Η καλή κότα είναι η νεκρή κότα» είπε ο Γιλμάζ Χουσμέν.

Αναφερόμενος στον ρόλο του στη σειρά «Η Μάγισσα», είπε: «Δεν έχω τόσα κοινά χαρακτηριστικά με τον Φρίξο, στη ζωή μου δεν θα έκανα παρέα την Θεοφανώ».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA