Μενού
Η Μάγισσα - Η Θεοφανώ σε σκηνή της σειράς
Η Μάγισσα: Η Θεοφανώ σε σκηνή της σειράς | @Η Μάγισσα ΑΝΤ1 - Facebook
  • Α-
  • Α+

Αλλαγές έρχονται στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 με τα επεισόδια της σειράς «Η Μάγισσα» να αναμένεται να μειωθούν το επόμενο διάστημα. Σύμφωνα με την Real, ο ΑΝΤ1 αποφάσισε να αλλάξει τον προγραμματισμό του με την «είσοδο» της σειράς «Ψυχοκόρες» στην ελεύθερη συχνότητά του.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι Ψυχοκόρες θα έμπαιναν σε προβολή στις 21:00 από το τέλος του Απριλίου, μετά το τελευταίο επεισόδιο της Μάγισσας.

Όμως, ο σταθμός άλλαξε τον προγραμματισμό του και έτσι η Μάγισσα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, από τις αρχές Μαρτίου θα χάσει ένα επεισόδιο κάθε εβδομάδα. Συγκεκριμένα θα μεταδίδεται δύο φορές την εβδομάδα, δηλαδή Δευτέρα και Τρίτη. Ενώ οι Ψυχοκόρες θα ακολουθούν κάθε Τετάρτη στις 21:00. Επίσης δεν αποκλείεται να δοθεί μια ακόμη ημέρα προβολής.

Επομένως, η σειρά «Η Μάγισσα» θα προβάλλει το τελευταίο της επεισόδιο στα τέλη Μαΐου, λίγο πριν την ολοκλήρωση της τηλεοπτικής σεζόν.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA