Μενού
Ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή «Το Πρωινό»
Γιώργος Λιάγκας | Glomex
  • Α-
  • Α+

Ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε σήμερα (24/5) στο «Πρωινό», με αφορμή την κλοπή του αυτοκινήτου της Σόφης Πασχάλη, ότι στο παρελθόν είχαν κλέψει το αυτοκίνητό του και του ζήτησαν 7.000 ευρώ για να του το επιστρέψουν.

Μάλιστα, ο παρουσιαστής τόνισε ότι «σε τέτοιες διαπραγματεύσεις με τον υπόκοσμο, εγώ δεν μπήκα». 

«Εμένα μου έκλεψαν βράδυ το αυτοκίνητο κάτω από το σπίτι. Έκανα τηλεπαιχνίδι τότε, γυρνούσα στις 02:00 και ξύπναγα νωρίς γιατί έκανα και ραδιόφωνο και θα κοιμόμουν τρεις ώρες.

Είχα πρωτοχωρίσει τότε και έμενα σε ένα σπίτι στο κέντρο της Βουλιαγμένης, μικρό σπίτι, αλλά είχε πάρκινγκ.

Και λέω "να το βάλω και να το βγάλω από το πάρκινγκ, είναι πέντε λεπτά παραπάνω ύπνος" και το άφησα πρώτη φορά έξω. Ήταν ένα Range Rover Sport, παλιό, αλλά το Sport, το μεγάλο», ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας στην αρχή.

«Και βγήκα έξω το πρωί και είδα μόνο τα θραύσματα από τα τζάμια. Το λέω πρώτη φορά, δεν το έχω πει ποτέ. Πάω στην αστυνομία, κάνω την καταγγελία, δεν πήγα στο ραδιόφωνο εκείνη τη μέρα και μετά από δύο μέρες με πήραν με απόκρυψη.

Και μου λένε "θέλουμε εφτά χιλιάρικα για να σου γυρίσουμε πίσω το αυτοκίνητο". Σε τέτοιες διαπραγματεύσεις με τον υπόκοσμο, εγώ δεν μπήκα. Δεν τα έδωσα τα λεφτά, λέω "αν βρεθεί, βρέθηκε". Το αυτοκίνητο δεν βρέθηκε ποτέ. Ήταν ασφαλισμένο, πήρα το κομμάτι της ασφάλειας και αγόρασα καινούργιο», πρόσθεσε ο παρουσιαστής.

«Μετά από ενάμιση μήνα, με παίρνουν τηλέφωνο από ένα μαγαζί της Γλυφάδας και μου λένε "κύριε Λιάγκα, υπάρχουν κάποια έγγραφα και κάποιες ρακέτες τένις στο μαγαζί μας, δικά σας, ελάτε να τα πάρετε". Αυτά πήγα και τα πήρα.

Δεν ρώτησα καν πώς βρέθηκαν εκεί. Πήγα, τα πήρα, είπα "ευχαριστώ" κι έφυγα. Πολλές φορές δεν ρωτάς», κατέληξε ο Γιώργος Λιάγκας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA