Μενού
Γιώργος Θεοφάνους
Γιώργος Θεοφάνους | Glomex
  • Α-
  • Α+

Με πρόσφατη συνέντευξή του ο Γιώργος Θεοφάνους εξάντλησε διάφορα θέματα, αναφερόμενος και σε «χάσμα» ανάμεσά στον ίδιο και τη Νατάσα Θεοδωρίδου, αφού πλέον δεν διατηρούν επαφές.

Μιλώντας στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι του Mega, ο γνωστός συνθέτης συνθέτης είπε για τη σχέση του με την τραγουδίστρια, μετά από μία περασμένη κόντρα τους: «Δεν μιλάμε με τη Νατάσα, όχι. Δεν έχουμε καμία επαφή. Με στενοχωρεί γιατί είναι μία σπουδαία τραγουδίστρια. Δεν έχουμε σχέση».

Οι «άνοστες» συνεργασίες με τραγουδιστές

Για τις εμπειρίες του από συνεργασίες που δεν «ευοδώθηκαν», και τη σχέση τραγουδιστών - συνθετών είπε: «Χωρίς να θέλω να ρίξω λάδι τη φωτιά, ο τραγουδιστές, ή αναγκάζονται ή θέλουν, να είναι μόνοι τους».

«Παίζαμε με τον Μίμη Πλέσσα, κάλεσα πολλούς τραγουδιστές, και από αυτούς που συνεργάστηκα εγώ, και από αυτούς που συνεργάστηκε αυτός. Δεν ήρθε κανείς...Δεν αντέχει ο τραγουδιστής να έρθει, και να δει ότι το τραγούδι του υπάρχει και χωρίς αυτόν».

«Θέλω να φέρει το κύπελλο η Σάττι»

Για την πρόσφατη τοποθέτηση του Γιώργου Νταλάρα περί καλλιτεχνών που κάνουν διαφημίσεις, είπε χαρακτηριστικά πως «Πρέπει να στεκόμαστε προσοχή. Έχει το δικαίωμα να πει ό,τι θέλει, είναι ο Νταλάρας. Και ο Πάριος και η Μαρινέλλα...Τώρα θα μου πεις, δεν ήταν και πολύ σωστό για τους νέους».

Για τη συμμετοχή της Μαρίνας Σάττι στη Eurovision με το «Ζάρι», είπε «Θέλω να φέρει το κύπελλο, αλλά θέλω και η Κύπρια να το φέρει, εξαρτάται πού θα επενδύσει η ΕΡΤ».

«Ο διαγωνισμός τώρα πια είναι μόνο vision, το τραγούδι είναι παρεμπιπτόντως. Προτιμούσα το τραγούδι, τραγούδι. Να έχει κουπλέ, να έχει ρεφρέν, είμαι της παλαιάς σχολής», πρόσθεσε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA